Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy
Loc0:
Czytaj uwaznie (a najlepiej 2x uwaznie). Chodzi o to, ze kb czyta factiona jako t1 i nie oddaje rzeczywistego poziomu straty.
Hehe jak cie Loike pojechal to sie obraziles i juz w Collective nie jestes, a tu piszesz ze wolisz "mieszanie z blotem" wtf?:D
silvia:
--- Cytat: Loc0 w Lutego 15, 2010, 17:28:27 ---Hehe jak cie Loike pojechal to sie obraziles i juz w Collective nie jestes, a tu piszesz ze wolisz "mieszanie z blotem" wtf?:D
--- Koniec cytatu ---
lulz, jak on mnie niby obrazil? co on ci naopowiadal? :D
--- Cytuj ---Chodzi o to, ze kb czyta factiona jako t1 i nie oddaje rzeczywistego poziomu straty.
--- Koniec cytatu ---
myslalem, ze ci chodzi o punkty czy cus, a tobie o isk...
ship loss = 45 000 000
http://genos.killmail.org/?a=kill_detail&kll_id=5807028
Sammani:
Aegis Militia zdecydowala zmienic nazwe i popisali sie znajomoscia nowego sova na poziomie SOT. Sov spadl i uk/-a- probowali go podebrac. Moze sokoleoko opisze jak dostali becki i musieli odpuscic stacje? KB sa zbyt niewiarygodne wiec nie chce mi sie ich postawac (czyt. wedlug kazdego kb kazdy wygral :P). Jednak TCU padly wiec strategicznie wygral ProviBlob
SokoleOko:
AM robi jakiś merge, chyba z korpami Sylph... nie mam pojęcia o co tam chodzi. Pamiętam jednak, że ktoś na Centrali był w Hammer of Light (AM), więc może napisze więcej?
--- Cytat: Sammani w Lutego 16, 2010, 09:00:28 --- Jednak TCU padly wiec strategicznie wygral ProviBlob
--- Koniec cytatu ---
Na forum aliansowym nie widzę żadnego AAR-a (pewnie ludzie poszli do roboty i nie mieli czasu - akcja działa się w głębokim US TZ), ale z KB wynika, że najpierw faktycznie spadły dwa nasze TCU (w 3D- i I-M), ale potem zatłukliśmy TCU w 3D-.
Dziś wieczorem może być ciekawie.
Jrkan:
Z raportu na shc wygląda na to, że wczoraj było kilka bardzo ciekawych walk, tylko szkoda, że tak późno.
Z ostatnich wieścí. Provi wrzuciło do 3d dredy i tytki i odstrzeliło wrogie tcu. Zabawa thanatosa UK poza shieldem posa została zakończona przez tytka cva i jego dd :)
Tak więc wygląda, że na chwile obecną wszystkie systemy AM zostały obronione.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej