Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy

<< < (51/105) > >>

Straszny:
a moze

"Ammar Victor?"

"150:0:"

"Jutro też wam zabierzemy jakąś stacje..."

"dear cva holders - if you wanna dock, just ask on local"

;)

SokoleOko:

--- Cytat: Voulture w Lutego 09, 2010, 12:08:55 ---Podobno Sylph sie rozpada, stracil ponad 400 membersow i jakies stacje, prawda?

--- Koniec cytatu ---

Pisałem ciut wyżej - nie opłacili sova, przez co spadł sov w trzech systemach - jednym wyjątkowo strategicznym ze względu na JB i dwóch ze stacjami.

Sylph ma zamiar się wyprowadzić - tracą bardzo na wojnie z nami, regularnie wychodzą z nich jakieś korpy... generalnie Sylph to synonim słowa fail. Dość powiedzieć, że ich exec znany jest z racenia Ravenem wypakowanym WCS-ami :)

--- Cytat: Xawras Wyżryn w Lutego 09, 2010, 11:58:13 ---Nie postrzegam was jako sojuszników -A- z prostego względu. Wy lecicie pomóc im w bitkach, a czy oni przylecą pomóc wam?
--- Koniec cytatu ---

Raczej tak. Z tego co czytam w instrukcjach dla FC U'K, jest możliwość zarówno korzystania z bat-phone'a, jak i - po wcześniejszym uzgodnienia - titan-bridge'a AAA w naszych operacjach. Przynajmniej raz brałem udział w opie zorganizowanym przez U'K, gdzie korzystaliśmy z titan-bridge'a należącego do AAA.

Ponoć mamy swojego, ale leadership nie chce tego potwierdzić  :2funny:

--- Cytat: Xawras Wyżryn w Lutego 09, 2010, 11:58:13 ---P.S. Sokole, płacicie za systemy w catch?

--- Koniec cytatu ---

Z tego co wiem, nie płacimy.

MightyBaz:
to co dalej? nastepne Q-R?

SokoleOko:
Uczciwie mówię, pojęcia nie mam.

Na razie jest "emergency CTA" w reakcji na fail Sylpha.

Totalizator:
U'K postrzegam trochę jak nasze (byłe) ZAF i Rebelion, za małe by samodzielnie prowadzić politykę ale wystarczająco duże i kompetentne że ich obecność robi różnice we flocie poza jedynie liczbą. Dodam że UK niedawno zapracowało sobie na tę opnię, gdzieś tak do rozpoczęcia walk w 49- robili za zwykłych zapychaczy sova.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej