Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy

<< < (48/105) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Mighty Baz w Lutego 09, 2010, 09:03:35 ---na killboardzie aaa widzialem ze wczoraj jednak walki byly w 9u

--- Koniec cytatu ---

Siedziałem do 1.00 PL time, w tym czasie sklepaliśmy kilkunastoosobowy gang Dark Taboo, który pałętał się 2j od 9UY-, po czym zostaliśmy pojechani przez kilkudziesięcioosobowy gang CVA+friends na jednym z gejtów, bo FC AAA jakoś nie chwycił, że 2/3 floty nie jest na gridzie.

Niemniej, TCU jest już online, a z tego co widziałem rano, Sylph zaliczył jakiegoś faila z sovem (nie wiem czy w stylu Goonsów, czy raczej po prostu się ewakuują - jeśli tak, to wyszło ciut chaotycznie), którego stracił w trzech systemach w północnym Catch - każdy z tych systemów miał JB, w tym jeden dość kluczowy. Zdaje się, że po południu rzucamy wszystko co się da by te systemy przejąć.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Loc0 w Lutego 08, 2010, 21:32:42 ---A tymczasem borem lasem ... lolazor i morsusy zwardecowaly -A- :D

ps dolaczyl tez wiii ... brakuje mostly farmless  >:D

--- Koniec cytatu ---

W 1939 Anglia i Francja tez zwardecowaly Niemcy, i co z tego... :)
W CVA juz pewnie nowa nadzieja wstapila, i powiewaja choragiewkami NC  ;D

Ptysiu:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lutego 09, 2010, 09:31:49 ---W 1939 Anglia i Francja tez zwardecowaly Niemcy, i co z tego... :)
W CVA juz pewnie nowa nadzieja wstapila, i powiewaja choragiewkami NC  ;D

--- Koniec cytatu ---

Ale wiesz co znaczą chorągiewki ze wszystkimi kolorami tęczy?  :2funny:

Hieronim:

--- Cytat: SokoleOko w Lutego 08, 2010, 21:39:22 ---Stacja w rękach Ushra'Khan.  We CAME for our people o7

--- Koniec cytatu ---

They are our people. we have receipts for them.
Nie mogłem się powstrzymać :)
Jak nazwaliście stację, bo nie mogę sie zalogować.

SokoleOko:

--- Cytat: Xawras Wyżryn w Lutego 09, 2010, 09:58:59 ---They are our people. we have receipts for them.
--- Koniec cytatu ---

O0 :2funny:

--- Cytat: Xawras Wyżryn w Lutego 09, 2010, 09:58:59 ---Jak nazwaliście stację, bo nie mogę się zalogować.

--- Koniec cytatu ---

Wróciła do starej nazwy - UNITY Station.  :coolsmiley:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej