Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy

<< < (41/105) > >>

MightyBaz:

--- Cytat: Loc0 w Lutego 07, 2010, 12:21:30 ---Baz czytujesz sch? Czytajac twoje posty (te dotyczace provi ;)) odnosze wrazenie, ze jestes najwiekszym zyjacym fanem Hardina (nawet sposob wypowiadania sie macie podobny) :D.

--- Koniec cytatu ---

Hardin pisze literacko i przyjemnie się czyta jego teksty, o ile pamiętam z zawodu jest dziennikarzem.

Loc0:
Nie powiem ze nie, choc w tym wypadku chodzilo mi bardziej o jego "propagandowy" styl wypowiedzi ... wbrew faktom :).

silvia:

--- Cytuj ---Jeśli fakty nie pasują do teorii - zmień fakty. Albert Einstein
--- Koniec cytatu ---

MightyBaz:

--- Cytat: Loc0 w Lutego 07, 2010, 13:47:26 ---Nie powiem ze nie, choc w tym wypadku chodzilo mi bardziej o jego "propagandowy" styl wypowiedzi ... wbrew faktom :).

--- Koniec cytatu ---

Loco nie jestem stroną w tym konflikcie, z tych "kwitow" nie widac jednoznacznie, że GS i CVA współpracują. Raczej wygląda na to, że wykorzystali zaangażowanie aaa w 49, korzystając z zaskoczenia.
Kiedy bylem w cva, goonsi byli KOS...zresztą dlaczego nie przylecieli / przylatują pomóc CVA?

Loc0:
Pewnie dlatego, ze nadal maja cyrk na kolkach po disbandzie, a mid rng dyrkowie nie moga sie zdecydowac czy podoba im sie obecny stan rzeczy, czy jednak nie koniecznie.
HUB w 9UY wlasnie umarl.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej