Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War III

<< < (50/76) > >>

Ian666:
Hej panowie z GS możecie rozjaśnić pewną kwestię. Trzy dni temu zapytałem się czy czujecie oddech przeciwnika na plecach, dostałem taką odp:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Stycznia 23, 2010, 04:49:01 ---Bartek, generalnie jestem zwolennikiem pozostawienia moich oponentów na tym forum samym sobie kiedy snują różnorakie fantazje dot. mojego sojuszu (głównie po to żeby potem śmiać się kiedy owe fantazje spotykają się z rzeczywistością) niemniej jednak chciałbym dać ci jakieś wyróżnienie za upór i konsekwencje z jakim snujesz w KSODzie pro-molleową narrację, dosłownie czuje się jakbym patrzył na jakąś alternatywną rzeczywistość jak to czytam.

A mniej kwieciście: nie, nie czujemy żadnego oddechu tudzież mrocznego cienia straszliwej zagłady, zastanawiamy się raczej czy bardziej się nam opłaca najechać catch czy fountain.

--- Koniec cytatu ---

Czy wasze plany najechania Catch czy Fountain dalej są aktualne?

Loc0:
Nie Khoba - my zwyczajnie nie lubimy GS :)
http://killboard.executive-outcomes.info/?a=kill_detail&kll_id=130997
Ciekawe kiedy zaczna sie wyprzedaze :D

horax:

--- Cytat: Bartek w Stycznia 26, 2010, 19:05:05 ---Czy wasze plany najechania Catch czy Fountain dalej są aktualne?

--- Koniec cytatu ---

IMHO teraz sa o wiele bliżej realizacji tych celów niż byli podczas pisania tego postu  :uglystupid2:

Straszny:
@Khobba
to jest właśnie Khobba to że gracie w lowsecu, w empire (w sensie: że to wasze szczęście), nie macie na codzień do czynienia z trzodą jaką robi Goonswarm (też nie każdy jego member ofc, może tak - na trzode jaką GS pozwala memberom). Ile to ja sie dowiedziałem o mojej matce, swoim pochodzeniu, kraju i ulubionych czynnościach seksualnych  :laugh: od niezwykle życzliwych memberów GS ... heh

my ich po zwyczajnie po ludzku nie cierpimy, amerykańskie nastolatki z przerośniętym ego, którym ktoś wmówił że ilość spamu i trollowania oznacza rosnący dystans do gry. Nie oznacza.

Nie moge sie doczekać aż GS zostanie rozpierniczony + rozleci się ten dawny gigantyczny napland kerbirów na północy. W końcu bedzie sie można normalnie pobawić w pvp, zresetować i polatać pare j na walke.

@Julius
LOOOL wyciagać na forum taki przypadkowy kill

Luisa:

--- Cytat: Julius Septimus w Stycznia 26, 2010, 19:24:33 ---Za nami tez widzę nie przepadacie kiedy przylatujemy Wam pomagać przeciw Provi.
http://www.a-kills.us/?a=kill_detail&kll_id=352383
Wygląda na to, że się to już więcej nie powtórzy.

--- Koniec cytatu ---
I foch, buahahahahahahaq  :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid2: :uglystupid2:
Dzisiejszy dzień obfituje w same wesołe wydarzenia  :coolsmiley:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej