Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Delve War III
Straszny:
--- Cytat: Terion w Stycznia 26, 2010, 15:36:43 ---No to hieny sie rzucily. Po raz kolejny ccp pokazuje jakie jest pro i po czyjej stronie stoi. Ot przypadkowo z korzyscia dla molla.
--- Koniec cytatu ---
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: post miesiąca (wygrał z tym o cva)
hm... ja tam w NOL chyba sporo rzeczy zostawiłem, jakieś vagasy, rigi... pewnie jestem w zmowie z CCP i wiedziałem co sie stanie :2funny:
polskie GS brzmią dokładnie jak piękny damage control Viper-a Shizzle na SC: "tak naprawdę nigdy nie chcieliśmy sova ani sov-war tylko skirmish fights, a cała reszta to jakiś przypadek... tak wyszło" :laugh:
Hastrabull:
--- Cytuj ---Lead GM Grimmi here. We have investigated this matter very carefully and verified that no bug or server error was responsible for the loss of sovereignty in all those systems. Normal game mechanics were functioning perfectly as designed and therefore we will not be taking any action in this matter.
--- Koniec cytatu ---
Tak wiec Bruce, nie bedzie rollbacka
Straszny:
--- Cytat: Hastrabull w Stycznia 26, 2010, 16:19:49 ---Tak wiec Bruce, nie bedzie rollbacka
--- Koniec cytatu ---
czyli Goony same nie dopilnowały walletów
Hastrabull:
kolejny quote, tym razem z kugutsmena
--- Cytuj ---Hi.
Sov dropped in the station systems that had TCU's seeded by ccp when dominion hit.
All bills for those TCUs was sent out tonight to ALL ALLIANCE IN EVE.
WI/GOON/XIX had the money, but in the wrong wallet division.
That is why Sov dropped in only some of the station systems.
--- Koniec cytatu ---
gregor40:
Jaki fail! Do tej pory myślałem, że gooni to stado pryszczatych nastolatków dowodzonych przez cwanych dyrektorów. Teraz okazuje się że to stado prszyczatych nastolatków dowodzone przez niekompetentnych, pryszczatych nastolatków.
Jak dla mnie nienaładowanie walleta to fail, prawie taki jak kasowanie boot.ini :2funny:
Tak więc GS: WTB your Delve assests for 10% Jita price.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej