Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Delve War III
JimmyBrownie:
mam do powiedzenia tylko jedno - ahahahahahah :2funny: :2funny: :2funny:
http://dl.eve-files.com/media/corp/Verite/20100126EE.png
Terion:
No to hieny sie rzucily. Po raz kolejny ccp pokazuje jakie jest pro i po czyjej stronie stoi. Ot przypadkowo z korzyscia dla molla.
horax:
W sumie to nie wiem czym tak sie podniecacie. Zmieniony system sova nie daje takich możliwości IT jak to mieli goonsi w DW2. Krócej trwa łapanie sova (ile 6h?), więc myślę, że jeśli IT będzie w stanie zająć 30% stacji, które utracił GS to jest max. Czy to dużo zmieni sytuację? Pewnie morale pszcółkowe spadnie, ale nie jest to jeszcze koniec tej wojny, więc chill out Panowie :P
devilsbirth:
--- Cytat: Terion w Stycznia 26, 2010, 15:36:43 ---Ot przypadkowo z korzyscia dla molla.
--- Koniec cytatu ---
Pie*. Gdyby ccp było pieskiem Molla jak to smutnie pie* to by przede wszystkim nie dopuściło do disbandu BoB'a tylko zrobiło rollback, ślepy jesteś i tyle.
Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka, choć tak jak pisze Aeon Horax, to nie stary system, większość gooni pewnie i tak szybko wezmą spowrotem.
Nerxes:
Dyrkowie z goonswarmu musza sie teraz bac jak dziewica na widok plutonu wojska z opuszczonymi spodniami :D
karma to jednak wstretna bicza :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej