Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War III

<< < (38/76) > >>

Soulscream:
Widzisz tu jest roznica, tam pozwalala mechanika gry i nic nie bylo pozania. Tutaj jest ewidentny bug. Mnie to generalnie grzeje, jakbym mial wrocic do eve na stale to pewno jakies male pvp small warfare w npc space. Zmeczylem sie przez prawie 3 lata sovami, tankowaniami posow, naciskaniem DD i innych.

Z punktu widzenia strategicznego, to wszystko bedzie sie kotlowac z 36 godzin jeszcze. Zobaczymy kto ma wiecej sily woli. Ja z resubowalem kilka dni temu by wywiesc swoje rzeczy do npc, zeby nie byc zamknietym jak kiedys mi sie zachce wrocic. W zwiazku z tym musze to troche przyszpieszyc :V.

p.s Michal Ty nie masz pojecia co to metagaming, wiec nie rzucaj nazwami ktorych nie rozumiesz.

SokoleOko:

--- Cytat: Soulscream w Stycznia 26, 2010, 11:53:06 ---to wszystko bedzie sie kotlowac z 36 godzin jeszcze.

--- Koniec cytatu ---

Znacznie dłużej, IMO. Jak nasi dyrkowie wpadli na genialny pomysł z przesuwaniem TCU i przed to spadł sov w głównym systemie do racenia, to JB prowadzący do tego systemu był offline przez 10 dni... ku rozpaczy rzeszy kerbirów, którzy codziennie awanturowali się o to na allychacie, doprowadzając resztę do białej gorączki.

Goonsów nie kocham, ale to jest jakiś syf. Bug (nie źle zaprojektowany ficzer, tylko BŁĄD w działaniu czegoś) nie może mieć takich konsekwencji!

Soulscream:
Dokladnie tak, nie mowie ze nalezy nam sie rollback (chociaz w moim wypadku nalezy sie), ale skoro producent gry pieprzy gre to cos tu jest nie tak. No chyba ze to ich caly sandbox effect, o ktorym tak glosno trabili przez ostatnie miesiace.

Dodam od siebie, ze caly epsilon czyli (bitter veterans) ma dosc goonfleet takim jakim jest i mamy dobry thread ktory sie nazywa goonfleet deaths watch thread ktory ma z 600 stron juz. Nieziemskie jaja w nim i wszyscy sie cieszymy :3.

A w ogole dzisiaj mam chilloutowy dzien i porobie sobie jakies retoraidy w wowie i bede sie dobrze bawil 8).

Straszny:
...uszkodzony engine gry, więc jednak za coś takiego powinien być roll-back  :-\

z drugiej strony sandboxowy EVE ma tak dużo zazębiających się problemów że przy pierwszym takim roll-backu konieczna byłaby cała seria a to zepsułoby gre.

Ian666:

--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 26, 2010, 11:49:25 ---Z tego co czytam na swoim forum aliansowym, sov spadł bo nie zostały zapłacone rachunki, a to z kolei spowodowane było bugiem w systemie autopłatności.

--- Koniec cytatu ---

Chyba że nie było kasy na odpowiednim wallecie, ale to nie wina buga :D

Tak czy inaczej pozdro Goonsy - trafiło na właściwy alians.

@Molle coś pisze na caod o NOL a membersi IT że dziękują za prezent z okazji ich Australian Day, wynika z tego że akurat część IT ma dziś wolne i może siedzieć w grze cały czas ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej