Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War III

<< < (36/76) > >>

Alto Saotomeo:
Najlepiej zresetujmy wszyscy goonsow, skonczmy z nimi szybko i bedzie mozna sie dalej klepac w spokoju  >:D.

Totalizator:

--- Cytat: Bartek w Stycznia 25, 2010, 16:55:44 ---Panowie z reszty NC jeśli czytacie ten post - podziękujcie kolegom z GS za oddanie waszej sprawie :)

--- Koniec cytatu ---

Osobiście jestem bardzo oddany sprawie obrony terenów naszych wartościowych sojuszników: WI i Majesta Empire.

Hastrabull:
http://evemaps.dotlan.net/changes/

Coz sie stalo z sovem goonsow?

Soulscream:
:ccp:

O 4 rano nastapil jakis bug czegos tam i jest czarny wtorek dla kilku sojuszy (WI, GS, xDeathx i moze jakis innych ale dalej jakos mnie to nie interesuje). Generalnie nagle padl sov w systemach, CCP wie o tym ale nic z tym nie zrobi i ma gleboko wszystko w dupie. Na gf.com jest generalnie wesolo i wszyscy sie z tego smieja, delve jest w ogniu.

Tak, a Wy placicie CCP za zajebiscie zrobiony produkt :cripes:.

Auenarel:

--- Cytat: Soulscream w Stycznia 26, 2010, 09:29:45 ---:ccp:

O 4 rano nastapil jakis bug czegos tam i jest czarny wtorek dla kilku sojuszy (WI, GS, xDeathx i moze jakis innych ale dalej jakos mnie to nie interesuje). Generalnie nagle padl sov w systemach, CCP wie o tym ale nic z tym nie zrobi i ma gleboko wszystko w dupie. Na gf.com jest generalnie wesolo i wszyscy sie z tego smieja, delve jest w ogniu.

Tak, a Wy placicie CCP za zajebiscie zrobiony produkt :cripes:.

--- Koniec cytatu ---

aha, a moze przez to, ze IT Wam te "kilka" highendow tak "nieudolnie" probowal bic to Wasze dowodztwo postanowila troche zaoszczedzic i olalo sova w zbednych systemach..? choc z drugiej strony NOL czy TPAR.. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej