Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Providence vs AAA

<< < (73/84) > >>

CATfrcomCheshire:
CVA sie zachowuje troche jak Nieskalana Dziewica, ktora swiadomie wdepnela w wielka kupe, a teraz potrzasa z obrzydzeniem pantofelkiem, bo cos sie do niego poprzyklejalo, i "nie da sie grac, bo szpiegostwo, metagaming, tricki lagfestowe, masa kerbirow w meta 1 fitowanych Bckach", i generalnie wcale juz nie jest fajnie, bo nie da sie RPGowac :) Wbili noz w plecy bandzie ruskich veteranow i generalnie typkow gotowych wbiojac noz w plecy przy kazdej okazji i kazdemu, ktorzy w dodatku w wiekszosci olewaja ich "Yankiee" rpg cieplym moczem, i dziwia sie ze mozna byc tak glupim i naiwnym i niezyciowym :)
Jezeli CVA nie zrobi KOMPLETNEGO przemeblowania w swojej taktyce, to moze liczyc tylko na swoich swietnych dyplomatow w tym konflikcie :) To tak, jakby stosowac zasady fair - play w mordowni pelnej oprychow naparzajacych sie tulipanami z rozbitych butelek, i strzelac focha, ze ktos nas kopnal w jaja i wyjechal z czaszki miedzy oczy zamiast sie pojedynkowac na szpady :>

MightyBaz:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Stycznia 29, 2010, 11:49:28 ---i "nie da sie grac, bo szpiegostwo, metagaming, tricki lagfestowe, masa kerbirow w meta 1 fitowanych Bckach", i generalnie wcale juz nie jest fajnie, bo nie da sie RPGowac :)
--- Koniec cytatu ---

no wez mnie nie rozsmieszaj - Czy widziales kogos z CVA, by prezentowal taki punkt widzenia? Zapewne bedzie oficjalny komunikat, jak zwykle :) rpf ofc

Ja nie jestem w CVA od kilku dni, wiec moge sobie pofolgowac. Pozostali - holdersi - nie ma na nich 100% wpływu, czasem cos chlapna, szczegolnie ci, co stracili ostatnio swoje tereny.

Deaell Portt:
Heh Soul z 49 tez na youtube jest filmik jak zdobylismy haslo do waszego posa i wam wybumpowalismy staki przez 2-3 h zanim zmieniliscie haslo wiec o czym to swiadczy. Te filmiki co wkleiles sa z jeszcze poprzedniej kampani, gdzie Sys-k haslo wycieklo i z tego co pamietam nic wielkiego sie nie stalo bo haslo zostalo zresetowane. W tej kampanii kazdy ally mial swojego posa i nie przypominam sobie sytuacji, zeby jakies haslo wycieklo.

Sammani:
Dawniej systemy mialy pelne oblozenie moonow i ally claimujace mialo wiekszosc teraz nie trzeba wiec mozna sobie pozwolic na staging posy dla kazdego ally.

--- Cytat: Julius Septimus w Stycznia 29, 2010, 03:33:54 ---Po tym co przeczytałem straciłem resztki szacunku (?) do CVA...
Ponoć mieli 160 capsów + jakieś supercapsy w systemie, ale... ... ... ... wyskoczyli nimi 30 minut przed wyjściem stacji z RF :o :o :o
Dlaczego to zrobili zapytacie! Ano dlatego, że na skutek podłego metagamingu (?!?) jakim jest szpiegostwo atakujący znali hasło do posa na którym stały capsy CVA i je bumpowali :uglystupid2:

Pozostaje mi tylko zaprosic liderów provibloba na seminarium:
"Very basic sov warfare" - za jedyny 1b isk (po starej znajomości) dowiecie się jak na kilka prostych sposobów NIE wdupić bezowocnie statków za 200b. Po przyswojeniu materiału dostaniecie skierowanie na dalsze części kursu, także u osób które kiedykolwiek były FC!

--- Koniec cytatu ---

never... stop... posting...

Ian666:

--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 29, 2010, 10:27:13 ---Moim zdaniem na D-G się skończy. Zdobycie jednego systemu trwało prawie tydzień (nie żeby było trudno, po prostu mechanika gry), więc zdobycie sensownego kawałka Providence zajęłoby rok.

--- Koniec cytatu ---
Niedawno goonsy mówiły to samo o Delve :D

To tak nie działa, podczas walk predzej czy później dochodzi do punktu zwrotnego, takim punktem było wtopienie chyba całej capsowej floty jaką CVA miało (wątpie aby mieli więcej capsów bo posłali podobno wszystko co mogli).

--- Cytat: Mighty Baz w Stycznia 29, 2010, 10:59:06 ---wiecie co, ale to jest jednak wstyd dla AAA & co, ze musi az schylac sie po tak nieczyste metody, by skilowac provibloba [pass do posa]. Swiadczy tylko, ze inaczej nie dali by rady.
--- Koniec cytatu ---

A koordynowanie swoich działań z największym wrogiem -A- i atakowanie ich tyłów gdy klepali goonsów w 49- to są czyste metody tak? I weź pod uwagę że gdy się CVA zdisbandowało, to -A- nie tyle nie zaatakowało was co nawet chciało wam pomóc. Odpłaciliście się w taki sposób że sory nie użyje tego słowa ale daleko bardzo daleko od czystych metod.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej