Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Providence vs AAA

<< < (71/84) > >>

SokoleOko:
Baz, ale co by to zmieniło?

Na POS-ie straciliście może 2-3 bumpnięte capsy (reszta wyskoczyła), pozostałe które spadły to te, których piloci nie umieli wpisać hasła przed warpem.

Reszta zginęła próbując zdjąć SBU, co już nie miało nic wspólnego ze "sprawą POS-a".

horax:
Baz, jak Cie lubie, ale nie przesadzaj. Wywiad i kontrwywiad to jeden z najważniejszych aspektów w trakcie wojny zarówno w RL jak i w eve. Obrażanie się, że ktoś wprowadza szpiegów, albo co gorsza kierowanie się honorem nie używania intelu jest dziwaczne, żeby nie powiedzieć głupie.

edit: btw, dzięki za fajne raporty :)

MightyBaz:

--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 29, 2010, 11:04:08 ---Baz, ale co by to zmieniło?
--- Koniec cytatu ---

Chyba wiele, bo nie musieli by opuszczac posa i sys.
Aeon Horax, nie unoszę się honorem, tylko napisalem jak do tego podchodzi CVA.  Po prostu oni tego nie robią.

Błedy w wyszkoleniu, czy w taktyce to inna sprawa. Tutaj sie, po częsci zgadzam. Pamietram sam, jak niedawno dostalismy corp maila, ze mamy sie gdzies pojawic w sys [hgw gdzie], bez podania zweryfikowanej listy jb czy trasy dolotowej. Jak zapytalem czy ktos kto zorbil, padla wyrafinowana odpowiedz, ze sam sobie musze sprawdzic. Wiec wiesz, bywa roznie z przekazywaniem kluczowych [bo czasochlonnych] info. Przypuszczalnie FC warpnal capsy i potem podal pass, bywa...

Straszny:
Baz żyje w innym świecie

AAA pewnie nawet nie miało pojęcia że robi coś co nie wypada robić..... zebrać gdzieś dready, przygotować SSy, przygotować snipe-spoty, zapewnić logistyke, ustawić support gdzie trzeba.. oh wait.. jeszcze hasło do posa cva, normalnie zrobili krok po kroku co się w normalnej bitwie w 0.0 robi. Choćby mieli więcej tytków niż Wy dreadów też by to zrobili jako normalną procedurę w walce.

KAŻDY sojusz 0.0 postąpi z Wami tak samo, czy będzie miał 1:2 czy 20:1 przewagi liczebnej. Uświadomienie tego sobie przez CVA na pewno pozwoli przywrócić cień szansy na wygranie jakiejś wojny w przyszłości ;)

btw:
tak prywatnie to mi sie podoba honorowe zachowanie CVA... szkoda że nijak nie idzie tego rozszerzyć na całą gre, zbyt mało procedur kontrolnych i zbyt mało ograniczeń żeby powstrzymać graczy przed takimi działaniami ... w dużej skali sprawiałoby fajne wrażenie, niestety przytłoczone brutalnym realizmem sojuszy 0.0 sprawia wrażenie lekkiego dziwactwa

MightyBaz:

--- Cytat: Scaryman w Stycznia 29, 2010, 11:13:53 ---Baz żyje w innym świecie
--- Koniec cytatu ---

Nie jestem aktualnie stroną, bo nie brałem udziału w tej bitwie.
Bez względu na okoliczności CVA nie bedzie tak walczyło. To wiem z cała pewnoscią. Byc moze nadal beda przegrywac, ale nie wymusi to zmiany w ich podejsciu do grania. Byc moze nawet otrzymali juz propozycje, bo zawsze znajda sie tacy uczynni, albo co nie lubia aaa...ale srodze sie zawiedza.
I tyle, Scary. Nie musisz mnie obrazac czy cokowielwiek insynuowac, takie sa fakty.

edit: pamietacie polemike o klasycznej taktyce logoffisky> Za takie rzeczy wylatuje sie z CVA.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej