Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Providence vs AAA

<< < (58/84) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Scaryman w Stycznia 28, 2010, 10:44:18 ---ale potem przychodzi realna weryfikacja
to samo widziałem przy Fundacji....

--- Koniec cytatu ---

No dokladnie, zaszedl proces "spuchniecia, przesytu i pekniecia", czyli failcascade zwiazany z poleczeniem 20% "elite NRDS pvp" z masa kerbirow czyszczacych od rana paski i zachowujacych sie jak 8 latek pozostawiony sam w cukierni. Dokladnie to samo widac teraz w CVA, gdyby im AAA nie odpuscilo, to CVA moglo by miec na miekko mniej o kolejne kilka stacji tygodniowo, i to nie rezygnujac z frontu w Delve. Mysle, ze fail goonsow w rzeczywistosci ocalil CVA od powaznej kleski - i paradoksalnie, uwazam ze CVA taka kleska by sie przydala, bo w koncu mogli by sie odbic od dna, a nie caly czas udawac, ze "umieja PvP"  ;D Nie umieja, nawet taki laik w kwesti lagfestow jak ja to widzi.
W przypadku CVA dochodzi jednak jeszcze czynnik RPG, ktory bardzo skleja ten blok, i sprawia ze reszta gry traktuje ich jakby z przymrozeniem oka, i NIKT nie chce, zeby zniknela z mapy. Nawet terrorysci z U'K powinni doceniac, jakiego maja super przeciwnika - i chyba doceniaja, bo sami troszke RPGuja  O0
Czynnik RPG jednoczesnie rozklada ten sojusz calkowicie na lopatki w kwestii PvP, co jest urocze, bo CVA nie moze absolutnie nic z tym zrobic  ;D

Hieronim:

--- Cytat: Auenarel w Stycznia 27, 2010, 11:21:57 ---pierwszy powaznijeszy sov warfare dla CVA to wszystko jest nowoscia:)

--- Koniec cytatu ---
Patrzenie i ocena CVA i Providence poprzez pryzmat tego co wie/widzi Mighty Baz nie jest najlepszym sposobem. Szczególnie dlatego, że jak sam zauważa, przez rok nie było go w Provi.

Xarthias:

--- Cytat: Xawras Wyżryn w Stycznia 28, 2010, 11:48:13 ---Patrzenie i ocena CVA i Providence poprzez pryzmat tego co wie/widzi Mighty Baz nie jest najlepszym sposobem. Szczególnie dlatego, że jak sam zauważa, przez rok nie było go w Provi.

--- Koniec cytatu ---
Zdradźcie co pikantniejsze szczegóły "rozstania"...  ;) :D

Hieronim:

--- Cytat: Xarthias w Stycznia 28, 2010, 11:51:07 ---Zdradźcie co pikantniejsze szczegóły "rozstania"...  ;) :D

--- Koniec cytatu ---
Nie spodziewałbym się  ;)

MightyBaz:

--- Cytat: Xawras Wyżryn w Stycznia 28, 2010, 11:48:13 ---Patrzenie i ocena CVA i Providence poprzez pryzmat tego co wie/widzi Mighty Baz nie jest najlepszym sposobem. Szczególnie dlatego, że jak sam zauważa, przez rok nie było go w Provi.

--- Koniec cytatu ---

Nie było mnie nawet w CVA.  :2funny:  Zas proba umniejszania moich obserwacji nie czyni mnie mniej wiarygodnym. Poprzednio Zsur1am (w końcu rasowy pvper i ex CEO) podał te same przyczyny.
Niestety problem provibloba tkwi równiez w samym cva, nie tylko jest zasługa braku umiejetności Providence Citizens (citadel), czy holdersów.
Xarthias, sorki, ale nie mam zamiaru opowiadac o powodach odejścia. Wiesz sentyment i te rzeczy, jednak pozostaje...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej