Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Providence vs AAA
Sammani:
Czytajac baza mam wrazenie, ze czytam noobka z c0ven, ktory wlasnie zaczla przygode z 0.0.
Seryjnie przyda wam sie troche praktyki w sov wars. Slyszalem, ze 10j od D-G zwolnil sie region ostatnio
Goomich:
--- Cytat: Scaryman w Stycznia 27, 2010, 10:47:19 ---jasne, nikt nie zakłada dokładnego info z linka KB sojuszu wspomagajacego AAA
anyway: 170:50 i tak jest totalnie bez sensu!
--- Koniec cytatu ---
-A- jest dobre w pwnowaniu nubów kampiących gejta.
http://kb.c0ven.pl/?a=kill_related&kll_id=66824
SokoleOko:
--- Cytat: Scaryman w Stycznia 27, 2010, 10:47:19 ---anyway: 170:50 i tak jest totalnie bez sensu! Oni wskoczyli przez gate, na gotową kampe na optimalach, i nie mieli broni close.... WTF?!! powinni zdechnąc marnie w stosunku 50 Waszych lossów vs ich 300 lossów. Jakim cudem przeciwnik przeskakuje Wam przez brame, przebija się na swoje optimale i daje rade Was jednak zmasakrować ?
--- Koniec cytatu ---
Z mojej perspektywy (pilot BS-a) wyglądało to tak:
Przed skokiem do D-G mamy CR ammo, CR scripts. Ładujemy się przez gejta. Na oko wskakuje 2/3, wywala "Traffic control" (ja jestem w tej 1/3, bo bumpnięto mnie od gejta na 2600m :2funny:). FC trzyma minutę gate-cloaka, są primary, wskakuję, grid ładuje mi się jakieś 2-3 minuty, w tym czasie "na ucho" spadło już z 10 wrogich celów, zaczynym lockować, lag jak jasna cholera, trzymamy align na stacje. Pierwsze cele miałem na 15 km, po chwili robi się już 100+, FC każe zmieniać na LR, co zajmuje bardzo długo (siada DPS), potem zaczyna się znów walka i wybicie przeciwnika do końca (nie licząc tych, którzy odlecieli).
Trzy uwagi - po pierwsze, mamy naprawdę dobrych logistyków, w dodatku snipe-bsy mają dronki RR, więc na bieżąco się repujemy. Przy lagu jest czas na trzymanie kolegów. Po drugie, Provi ma tendencję do nie skupiania ognia. Widziałem to już kilka razy. Natomiast AAA ma doskonały target calling, dobrze przystosowany do walki w lagu.
Sam byłem zaskoczony jak poszło, bo jak załadowałem grida i spojrzałem na overview, to pierwszą myślą było "F...., I'm gonna die here!" :angel:
MightyBaz:
Koniec wojny, ze względu na ofensywę AAA w Delve.
Ludzie z Proviblob powinni być happy, strata kilku systemów i jednej stacji. Czyli mozna liczyć tylko na U'K i niewielkie corpy ( drobnica) w Providence. :2funny:
SokoleOko:
--- Cytat: Mighty Baz w Stycznia 28, 2010, 08:02:48 ---Koniec wojny, ze względu na ofensywę AAA w Delve.
--- Koniec cytatu ---
Wyszłoby na to, że Goonsi jednak wam tyłki uratowali swoim failem.
--- Cytat: Mighty Baz w Stycznia 28, 2010, 08:02:48 ---Ludzie z Proviblob powinni być happy, strata kilku systemów i jednej stacji. Czyli mozna liczyć tylko na U'K i niewielkie corpy ( drobnica) w Providence. :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Jednego systemu - D-G (ze stacją). Reszta to strefa buforowa, która nie należała do Was. AAA znów zostawi tam pas zagrabionej ziemi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej