Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Providence vs AAA
MightyBaz:
--- Cytat: Aeon Horax w Stycznia 27, 2010, 11:09:37 ---To sie nazywa emergency warp. I juz od dosc dawna to dziala. Kazdy chcial takie miec po skoku przez gate na blobowa kampe :)
--- Koniec cytatu ---
ciekawe dlaczego jak my wskakiwalismy do sys, to nas sklepali dokumentnie, zas wczoraj stala się rzecz, jak twierdzisz, teoretycznie dozwolona, ale czy spodziewana przez cva? a moze przez aaa? :2funny:
Soulscream:
--- Cytat: Mighty Baz w Stycznia 27, 2010, 11:14:22 ---ciekawe dlaczego jak my wskakiwalismy do sys, to nas sklepali dokumentnie, zas wczoraj stala się rzecz, jak twierdzisz, teoretycznie dozwolona, ale czy spodziewana przez cva? a moze przez aaa? :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Baz to jest naprawde od dawna, nie jedna strona przez to wtapiala assety. Obwiniaj CCP i zjebany netcode.
MightyBaz:
wiesz teraz to mi wisi, nie jestem w cva. Ale, cos duzo tych "przypadkow".
Auenarel:
--- Cytat: Mighty Baz w Stycznia 27, 2010, 11:16:43 ---wiesz teraz to mi wisi, nie jestem w cva. Ale, cos duzo tych "przypadkow".
--- Koniec cytatu ---
pierwszy powaznijeszy sov warfare dla CVA to wszystko jest nowoscia:)
Vic Brunner:
emergency warp-out z gate na 100k km był już jak ja dość aktywnie grałem w EVE, czyli pod koniec 2008/początek 2009 - parę razy czegoś takiego doświadczyłem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej