Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Providence vs AAA

<< < (51/84) > >>

Auenarel:

--- Cytat: Mighty Baz w Stycznia 26, 2010, 14:13:01 ---zboczeńce :D

btw, dzisiaj zostalem wyrzucony z Husarii (pewnie jeszcze 24h wisze ze wzgledu na roles), bo nie zgodzilem sie z pewnymi decyzjami :o  ,ręce opadają, ale pomimo to nadal trzymam kciuki za Proviblob. O0

Także jestem/bede w NPC corpie przez jakis czas. Gorzej bo nie wiem kto bedzie teraz do mnie strzelal  :2funny: w d-g.

--- Koniec cytatu ---

omg najpierw łamia zasady zeby Cie ponownie przyjac teraz Cie wyrzucaja..:D Jakiemu Ty tam strasznemu tyranowi wladze przekazales:P

Straszny:

--- Cytat: Aptu w Stycznia 26, 2010, 14:10:14 ---Coven i syski tak sie staraja, a tu ich nawet na takim ladnym obrazku nie ma :)

--- Koniec cytatu ---

jak nie ? A kto gwałci laske?  :laugh:

SokoleOko:

--- Cytat: Mighty Baz w Stycznia 26, 2010, 14:13:01 ---btw, dzisiaj zostalem wyrzucony z Husarii

--- Koniec cytatu ---

Nigdy nie jest za późno, żeby dostrzec prawdę - pluń na właścicieli niewolników i dołącz do tych, którzy niosą wolność i demokrację - do Ushra'Khan.  o7

Wbrew amarrskiej propagandzie, nie jesteśmy żadną organizacją terrrorystyczną, tylko liczącym 1200 osób "pvp focused ally with strong industrial backbone", czyli cóż - w ostatnim półroczu z bandy wiecznie nieogolonych matarskich zabijaków (z których połowa wcześniej latała w Proviblocu) staliśmy "sojuszem jak każdy inny".

Zatem - zapraszamy  o7

Luisa:

--- Cytat: Mighty Baz w Stycznia 26, 2010, 14:13:01 ---...dzisiaj zostalem wyrzucony z Husarii (pewnie jeszcze 24h wisze ze wzgledu na roles), bo nie zgodzilem sie z pewnymi decyzjami...

--- Koniec cytatu ---
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Keeno Smythe w Stycznia 26, 2010, 14:59:01 ---:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

--- Koniec cytatu ---

O tak, ten post wniosl wyjatkowo duzo do dyskusji.
Ze swojej strony dodam, ze w ostatnich dniach u nas w Great Wildlands pojawia sie coraz wiecej NRDS chlopakow z CVA, maja plusa do NRDS Republic Alliance, i generalnie wyglada na to, ze.... Robia plexy i kerbirza  ;D Zaznaczam, ze GW to biedny NPC nullsek, wiec musi byc juz naprawde cienko w Provi  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej