Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Providence vs AAA
Straszny:
i co tam ? CVA pamięta że mają "bardzo ważną inwazje" czy już dominuje opinia że jednak plexy > war :laugh:
MightyBaz:
ależ skąd, chyba nikt nie spodziewa sie, ze odpuścimy. Cdn...wkrótce.
Straszny:
--- Cytat: Mighty Baz w Stycznia 19, 2010, 10:13:21 ---ależ skąd, chyba nikt nie spodziewa sie, ze odpuścimy. Cdn...wkrótce.
--- Koniec cytatu ---
ale w tym roku? :)
Rabbitofdoom:
Scary jak znowu sproboja szczescia to wezmie sie ich metoda goonsowa. Skoro to legalne. :2funny: WI pewnie juz dropuje swoje sbu na resztkach terenu jaki im zostal.
Loc0:
Nie spinajcie sie niepotrzebnie. Scena robi sie ciekawa - Provi wybralo swoja strone konfliktu (chcac niechcac) i pokazali na co ich stac (na dobry poczatek). Nie wiem jak czesc z was, ale ja atm przegladam wszystkie "hate" posty o provi i kulam sie ze smiechu. Nie wiem czemu nie zwrociliscie uwagi na fakt, ze -A- jako bezposredni sasiad provi nigdy nie wypowiadalo sie o nich jako o bandzie nieogarnietych noobow (przynajmniej dowodzctwo bo radosny spam pojedynczych memberow sie nie liczy). Owszem z reguly dostawali baty, ale ... baty od sojuszy takich jak -A-, BOB, Tri i kilku innych dostawali wszyscy wokol, wiec fakt ze potyczki z Provi konczyly sie czesto naszym zwyciestwem nie powinien byc zaskakujacy. Nie powinien byc zaskakujacy tym bardziej, gdy np C0ven wlasnie na -A-, MC i SE nauczyl sie bardzo duzo (choc tez najczesciej dostawali baty).
Z tego miejsca chcialbym pozdrowic Maxime Maxi, ktorego widzialem ostatnio na kb :D (wrocil na stale czy sentymentalizm go dopadl?;p). Cieszy rownierz fakt, ze wkoncu wyskilowal guny t2 - jak pamietam zawsze na tsie narzekal ze drony sa do Zostałem ocenzurowany bo na fleet opy sie nie nadaja) >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej