Eve Online > NoobGarten

Punkty LP

<< < (2/4) > >>

[I-DEA] Squilo:
no a właśnie słyszałem że nie warto w implanty inwestować ;/
myślałem też żeby się pobawić z amunicją a nie modułami...  no ale trzeba będzie pomyśleć nad tym.. :)

naye666:
jak mialem malo kasy, a sporo LP to kupowalem IMPLANTY i sprzedawalem z 30-50 mln zyskiem [tylko szkoda tych LP :<] najlepiej to wlasnie a: AMMO bo caldaryjskie jest "cenne" i szybko schodzi, np scourge fury za 300 isk za sztuke to przy jednym "zamowieniu" masz 1.5 mln , ale najlepiej takie rzeczy jak Caldari Navy Ballistic etc., isk farmerzy kupuja takie idiotyzmy i slono za takie cos sie placi, najlepiej popatrzec na kontraktach i porownac z tym co sie ma w sklepie LPkowym.

Doom:

--- Cytat: Squilo w Grudnia 19, 2009, 11:44:33 ---no a właśnie słyszałem że nie warto w implanty inwestować ;/
myślałem też żeby się pobawić z amunicją a nie modułami...  no ale trzeba będzie pomyśleć nad tym.. :)

--- Koniec cytatu ---
Amunicja = unikaj hubów handlowych chyba że lubisz pvb polegające na przebijaniu ceny o 0,01 isk co pare sekund
Implanty... +5 drogie i na markecie i lp store, do tej pory korzystniej wychodziło mi handlowanie +4, hardów nie próbowałem jeszcze ale myślę żeby się tym zainteresować

--- Cytuj ---AMMO bo caldaryjskie jest "cenne" i szybko schodzi, np scourge fury za 300 isk za sztuke to przy jednym "zamowieniu" masz 1.5 mln
--- Koniec cytatu ---
Od kiedy potrzebny lp stor żeby t2 amo kupować?  :o

naye666:
Eh.. widzę, że trzeba wszystko tłumaczyć.
za 5000 zwykłego ammo masz 5000 sztuk frakcyjnego
On pyta jak można upłynnić ISK to mu mówię,
5000 sztuk frakcyjnych rakiet T2 heavy scourge, sprzeda za 1,75 mln [nie pamietam ile to LP] a te 5k zwyklego kupi za grosze [z tego co wiem frakcyjne w low secu jest cenniejsze, więc cena może skoczyć x2]
Jak widzisz jest to jedna z propozycji. Najlepiej zarabiałem na implantach +4 a teraz na CNRach ;d ale to raczej z FW. Przy Twoich LPkach miałbyś już 2 CNRy i 1,2 b w kiszeni :P

Goomich:

--- Cytat: naye666 w Grudnia 22, 2009, 11:39:05 ---5000 sztuk frakcyjnych rakiet T2 heavy scourge,

--- Koniec cytatu ---

Nie ma czegoś takiego jak frakcyjne T2. Jest albo frakcyjne albo T2.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej