Eve Online > NoobGarten

Aktywacja konta - wałkuję ten temat po raz setny

<< < (11/13) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: [BUFU] Pticu w Lutego 06, 2010, 16:58:10 ---powinna byc opcja reactivate czy jakos tak, nie pamietam, bo dawno nei mialem zastojow z kodami

--- Koniec cytatu ---

Albo ze strony www.eve-online.com wybierasz Petrycje i piszesz, ze prosisz o aktywację konta na 24godziny bo chcesz znowu pograc i przedłużyć subskrybcję. Powinni w ciagu 1-2 dni dac odpowiedź i aktywowac konto. Mnei tak zrobili kilka tygodni temu jak napisałem petycję że chcę PLEXem aktywować konto a nei mogę bo wygasło. Info dostałem na mial.

Ciupek:
petycja i aktywuja konto w ten sam dzien .. ja tak mialem kilka tygodni temu

Tomal40:
Ja przed chwilą aktywowałem konto do triala kartą kredytową i jednej rzeczy nie rozumiem. Otóż jest napisane, że każdorazowo co miesiąc będzie automatycznie ściągane te 15E z karty.

"Your card will be automatically charged €14,95 for every month of game time until you change your payment method or cancel your account. Your account will be reactivated immediately."

Ale co jeśli będę chciał zacząć PLEXAMI.? Nie można zmienić na taką metodą płatności, można co prawda cofnąć subskrypcję, ale konto wchodzi w status suspend. Czyli co zrobić jeśli bym chciał zacząć płacić za grę za kilka miesięcy Plexami i przerwać automatyczną subskrypcję bez wchodzenia w status suspend.

Raiha:
W dziale Subscription Details masz Payment Type : Change ? , klikasz na tego linka i wybierasz na inna płatność która ci odpowiada w twoim przypadku na EVE Time Code. Potem możesz przedłużać albo kodem albo plexem.

Stary Pierdola:

--- Cytat: Tomal40 w Marca 13, 2010, 21:43:17 ---Ja przed chwilą aktywowałem konto do triala kartą kredytową i jednej rzeczy nie rozumiem. Otóż jest napisane, że każdorazowo co miesiąc będzie automatycznie ściągane te 15E z karty.

"Your card will be automatically charged €14,95 for every month of game time until you change your payment method or cancel your account. Your account will be reactivated immediately."

Ale co jeśli będę chciał zacząć PLEXAMI.? Nie można zmienić na taką metodą płatności, można co prawda cofnąć subskrypcję, ale konto wchodzi w status suspend. Czyli co zrobić jeśli bym chciał zacząć płacić za grę za kilka miesięcy Plexami i przerwać automatyczną subskrypcję bez wchodzenia w status suspend.

--- Koniec cytatu ---
Nie music nic robic w dziale "Payment type" po prostu kupujesz PLEXa za isk i czas subskrybcji Ci sie przedluza o 30 dni , ja tak robie od kilku miesiecy a karta sobie siedzi i nic z niej nie sciagaja , zostawilem ja ze niby jak kiedys nie bede mial iskow na PLEXA albo zapomne kupic to mi konta nie wylacza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej