Eve Online > NoobGarten

Aktywacja konta - wałkuję ten temat po raz setny

<< < (10/13) > >>

devilsbirth:

--- Cytat: Soobocz w Lutego 05, 2010, 09:01:37 ---Tak to jest jak chce się przyoszczedzic :) Kupowanie jakichkolwiek kodów na Allegro imo jest ryzykiem.

--- Koniec cytatu ---
Od roku kupuję na Allegro bez żadnych problemów. Większym ryzykiem jest kupowanie kodu od "kolegi" z gry.

szumar:
Tak się składa że to nie oszczędność wydać 97 zł na allegro. Jest to oferta firmy która zajmuje się profesjonalnie handlem kodami a nie "kolega" lub inny cwaniak. Jeśli taka firma ma 1 komentarz negatywny na ponad 3000 pozytywów to czemu mam nie zaufać? Ta firma też kupuje te kody i niekoniecznie ona nawaliła. Oczywiscie załatwie sprawe pokojowo jeśli sprzedawca bedzie współpracował  :knuppel2:

NeX:
  Najprawdopodobniej to zwykły błąd człowieka. Zwyczajnie jakaś panienka od wklepywania cyferek, źle odczytała, albo nacisnęła nie ten klawisz. Transakcje na Allegro mają gwarancję bezpieczeństwa przy tak małych kwotach i nie ma co demonizować. Kupno w GB, czy USA niczym się nie różni, no może tym, że załatwianie reklamacji via USA bywa czasochłonne jeśli produkt nie jest cyfrowy :D

szumar:
Sprzedawca bardzo przeprosił i przyznał się do błędu (wysłał omyłkowo ten sam kod do dwóch użytkowników). Nadal miałem problem z wpisaniem go bo w opcjach mojego konta nie ma funkcji "Extend". Mam tylko zmiane formy płatności do której się ostatnio zraziłem. Wybrnąłem z tego zamieniając GTC na dwa PLEX`y i akywując je ze stacji.

pticu:
powinna byc opcja reactivate czy jakos tak, nie pamietam, bo dawno nei mialem zastojow z kodami

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej