Eve Online > NoobGarten
Największy ship
Jrkan:
Cyno w unknown space nie postawisz, ale możesz zwyczajnie capitalem przelecieć przez WH, oczywiście jeżeli WH ma wystarczający limit masy żeby capital przeleciał. Czyli raczej C5 i C6 a nie C4.
naye666:
Hmmm czyli poza BS pozostają shipy ze specjalizacji... troszkę szkoda, bo ile można patrzeć na te Golemy/CNRy czy Ravki...
Narazie to na C3 latałem drake'iem .. średnie krzyże na 2 BC z BSem już gorzej bo zazwyczaj spawnuje BS i średnie krzyże a wtedy wybór.. tank i mniejszy DPS lub większy DPS ale konieczność odwarpowania ...
Jak to wygląda w przypadku Nightmare'a? Daje radę tam solować spawn w C3?
Ktoś próbował np Cerberusem tam "postrzelać" ?
Luisa:
tengu \o/
nightmare fajny ship do kerbirzenia, jesli tylko masz dobre skille na shield tank i t2 lasery. no i kasę, żeby go jakoś sensownie sfitować :)
Morbius:
każdy t3 z porządnym fitem i c3 można robić afk :) jedyny wyjątek miałem na archeo w c3 gdize 3 bsy jakoś tak fartownie klepały z 60 km że musiałem overheata włączyć bo bym puffnął :)
osobiście latam legionem i luzik jest na solo
Dormio:
--- Cytat: naye666 w Grudnia 16, 2009, 13:26:05 ---Jaki WASZYM zdaniem jest największy bojowy ship, "sensowny" do latania solo?
--- Koniec cytatu ---
Przecież pyta o największy, a nie optymalny, czy minimalny. Największy sensowny = BC/CBC lub BS. Capsy są mało sensowne (konieczność budowy, ograniczenia masy dla dziurki).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej