Eve Online > NoobGarten

Nienawidze wormholi

<< < (5/9) > >>

Skeer:
Niektóre wormhole są dość daleko od planet - nie są ograniczane 4Au jak zwykłe sigi, czy anomalie.

W każdym z systemów W-Space jest przynajmniej jeden wormhole.

Więc dla 100% pewności ustaw 32 Au proby i przeskanuj kompletnie system :)

Tak, wormhole to unknowny.

Hastrabull:
tez tak robilem. juz ze 30 razy :D no nic. dzisiaj wieczor dalej bede probowal. i jutro rano tez. dam wam znac, jak mi poszlo ;)

Ektobus Rired:
Zawsze w systemie jest jakies wh, im niższej klasy system tym większe prawdopodobieństwo wlotu do K-space (szczególnie jeśli chodzi o Hi). Mi kiedyś zamknęło się wyjście kiedy przeleciałem z C5 do C6, w dodatku byli tam tubylcy, którzy zauważyli mnie na skanie kiedy wypuszczałem proby i zdjąłem cloaka, grzecznie zapytali na localu czy się zgubiłem i wspaniałomyślnie zaproponowali pomoc w szybkim dostaniu się do normalnej przestrzeni  :diabeł: Nie skorzystałem, i po dwóch dniach ii w sumie 5  godzinach skanowania wyleciałem do hi, zaliczając przy tym 3*C5, 2*C4 i jednym C2, trwałoby to krócej gdyby nie to że dwa z tych C5 chyba nie były dotychczas odwiedzane, bo  miały ponad 30 sygnatur i w oba dopiero po przeskanowaniu prawie wszystkich trafiałem na WH wylotowe. You must be patient, young padawan  (i to w EVE jest piękne,że wciąż znajdują się rzeczy gdzie  najstarsi wyjadacze stają się młodymi padawanami)

Malag Maradan:
Hastra, Ty masz dobrze, bo masz proby;P
Ja zawiesilem Malaga gdy bylem w Ravenie fitowanym na sleepersow. Po miesiacu CBC zawinelo z dziury wszystko, razem z moim towarem i statkami na POSiE.

Tylko i wylacznie dla tego wrocilem do gry silverrobertem, bo mnie **** strzela na mysl, ze selfdestruckt musze robic z setem +5 :diabeł:

Maver:

--- Cytat: Hastrabull w Grudnia 15, 2009, 11:34:04 ---nie moge zadnego wyjscia znalezc :) Caly czas tylko jakies ladary, radary, magneto, gravi, anomalie i ani chuchu wormholi :)

i tak, mam proby i tak zbookmarkowalem wh wyjsciowy. Kiedy chcialem wyleciec po poltorej godzinie myszkowania po systemie, juz go nie bylo i teraz szukam nowego :)

--- Koniec cytatu ---

A nie odznaczylo ci sie jakos przez przypadek co ma ci skaner pokazywac?
Moze zaladowales jakis dziwny setup i nie pokazuje ci WH po prostu?

Z WH zawsze musi byc jakies wyjscie. Chyba ze masz jakies na maksa kijowe skille a WH prowadza do class 5-6 na przyklad.
Ale to tak czy siak powinienes widziec na skanerze tylko nie moc doklaniej wyskanowac.

Ja kiedys utknelem, ale tylko dlatego ze WH zamknol mi sie bo za dlugo plexy robilem, a potem wyjscia z class 3 mialem tylko do 0.0 i dlebiej.
Odczekalem parenascie godzin i znalazlem dziurke do Class2 a potem high.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej