Po ostatnim patchu, pojawily sie u mnie problemy i ciekaw jestem, czy i u innych sa podobne efekty.
Na stacjonarnym kompie (XP-32bit, 2GB/Intel-E8400/nVidia8800GTS512MB) zdazylo mi sie juz 2 razy, ze komp sie zawiesil przy dokowaniu i tylko "twardy" reset dziala.
Na laptopie - Dell Latitude D630 (przed patchem spokojnie uciagal 2x klient EVE) najpierw mi napisalo, ze DirectX jest zle zainstalowany (konkretnie, ze brakuje wlasciwej wersji komponentu 3D (d3dx9_41.dll)). Nie zdziwilem sie zbytnio, bo EVEke na laptopie odpalam z PenDrive'a - wiec nie mialem na nim odpalonego programu uaktualniajacego, tylko kopie folderu ze stacjonarki - dotad zawsze bylo OK. Zainstalowalem wiec najnowsza dystrybucje DirectX'a - i tu kolejny ZONK! A konkretnie, po kliknieciu na ikonie EVE'ki pojawia sie splash-screen Dominion, pozniej robi sie czarny ekran na ktorym pojawia sie poprawny kursor myszki (z EVE), potem dluuugo nic, i konczy sie to Blue-Screen'em.
Sciagnalem juz pelny instalator klienta i zamierzam od zera zainstalowac EVE na Pen'ie - zobaczymy, czy pomoze...
I jak - brzmi znajomo? Jesli tak i cos Ci pomoglo - napisz... (ja pozniej dopisze, czy reinstalka pomogla).