Eve Online > Patche i dodatki

Whine na temat: Balans EVE by CCP :)

<< < (11/27) > >>

Rabbitofdoom:
Vaga to wogule zly przyklad ten statek to zuo praktycznie od zawsze.  :diabeł: I co do niego zachodzi ciekawa prawidlowosc ze gracze ktorzy wyskilowali go po nerfire hacy sa z niego bardzo zadowoleni ci z przed nerfa whinuja. Zreszta patrzac na balans projectili jesli te zmiany wejda to zlomiarze beda druga mlodosc przezywac.

Malag Maradan:
 Rozwin mysl, prosze. w czasach, gdy nano rzadzilo i padlo ja beztrosko kopalem velda w Eitu poprzednia postacia :buck2:

Loc0:
Zly jest scrambler a nie nano nerf sam w sobie ;D

amra:
Vaga byla i ciagle jest swietnym nano shipem. Ale latanie nano-shipem wymaga napradwde duzych umiejetnosci pilotarzowych, czego wiekszosc forumowych placzkow nie rozumie( lub ma braki w umiejetnosciach ) i jeczy gdzie sie da ze jest buuu.

Snipe Hac-e nie wymagaja tak dobrych pilotow, wiec FC wola je bo gdyby brali tylko dobrych pilotow do floty musieli by 70%-80% ( w przypadku goonsow 99.99%)  ludzi zostawic w stacji. Gang noobkow w vagasach da sie pojechac nawet gangowi w frytkach t1 bo noobki spartola robote. Natomiast gang veteranow w vagasach da rade naprawde narozrabiac przeciwko kazdemu innemu gangowi.

Dec Apilatour:

--- Cytat: eX w Listopad 25, 2009, 10:34:18 ---
Swoją drogą, nie wiecie czy w FW też już ludzie idą w stronę long range, czy może nadal jest to taki fajny zlepek najróżniejszych ludzi i statków? ;)

--- Koniec cytatu ---

w fw wygląda to mniejwiecej tak
http://www.youtube.com/watch?v=CIk3ncnDLwU#

czyli z tego co rozumiem w stylu classic,
srki ze tak późno ale refleksu to ja nigdy dobrego nie miałem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej