Eve Online > NoobGarten

Dylemat gracza.

<< < (2/5) > >>

Sammani:
Mysle, ze Colonel ma racje. Musisz sobie zadac pytanie czy droga industrailisty/misjonarza to droga dla Ciebie. Wydajesz sie byc na nia zdecydowany, ale juz kilka razy z eve zrezygnowales. Skoro EVE predzej czy pozniej ( a lvl2  misji dowodzi ze predzej) zaczyna Ciebie nuzyc w takiej formie, moze warto zmienic forme? Ciekawe, ze nudzi ci sie pvp, a nie kopanie  ::)

Jesli myslisz nad posem w high i tylko po to chcesz wykonywac misji to najlepiej standa bije sie na misjach lvl 3 lub kurierskich. Hurek tu powinien wystarczyc. Pamietaj, ze statki bojowe do misji to totalnie inny kierunek niz kopanie/produkcja. Wiele wody w rzece uplynie zanim wszystko wyskilujesz.

@maver Ciekawe, ze carebearom wydaje sie, ze sa potrzebni :). Od produkcji/inwencji/handlu mozna miec alta. Kopac moze makro ruskich w dronkowie.  >:D

Maver:

--- Cytat: Khobba w Listopada 11, 2009, 14:42:46 ---Maver, proszę Cię, nie rób z tego tematu flejma.

--- Koniec cytatu ---

Dlaczego czepianie sie pvp jest robieniem flame'a, a takie stwierdzenie "Jesli pvp Cie nudzi a pociaga produkcja to to jest powodem dla ktorego rezygnujesz z gry kolejny raz. Proponuje samotnie. Zaszyj sie gdzies, produkuj pod siebie i pozwol aby Twoje spojzenie na swiat gry EVOulowalo. To gra MMO..." nie?

--- Cytat: Sammani w Listopada 11, 2009, 14:44:27 ---@maver Ciekawe, ze carebearom wydaje sie, ze sa potrzebni :). Od produkcji/inwencji/handlu mozna miec alta. Kopac moze makro ruskich w dronkowie.  >:D

--- Koniec cytatu ---

Ja nie moge miec od tego alta, bo dla mnie gra MMORPG, to gra RPG, a nie posiadanie 10ciu altow po to zeby main mogl byc dla jedynie slusznej profesji pvp.
Jak chcesz byc uber, to zrezygnuj z altow, badz prawdziwym piratem, i plac innym za np transporty do lowseca.

ps. Dobrze. Po prostu sie zamkne, przeciez mogl bym powiedziec cos co wiekszosc lemingow uwaza za niewlasciwe.

ps2. Tak na marginesie... ciekawe ze wyzywanie innych od kerbirow i tym podobnych, tylko dla tego ze nie kazdego kreci bezmyslne latanie i strzelanie do "bezbronnych" osob jest OK, ale pojechanie po kims dlatego ze ogranicza sie do jednego bardzo malego ulamka gry i skupia tylko na pvp jest be, fuj i zaraz podnosi sie płacz ze jak tak mozna...

Xander:
Colanel nie masz racji. Siedzenie cały czas na bramie lub latanie za kolesiami, łał ciekawe jak nie wiem co (ale nie na tym rzecz polega każdy co innego woli.) Nie jestem osobą która grała 2 miesiące i przerywała grę. Mam postać Gallante co ma learning wyskalowane na 5 wszystkie wraz z charyzmę.

Colanel spróbuj wlecieć Hulkiem w 0.0 z fitem warty prawie 500mil i implantami w mózgu warte 900mil i będąc świadomy że jak ktoś cię dorwie to tylko możesz modlić się żebyś zdążył uciec zanim cię namierzy a to przy hulku jest gwarantowane że nie zdążysz. (Próbowałem).

Trzymanie altów to nie dla mnie. Nie gram po to aby nabijać iski do utrzymywania altów. Wole skupić się na graniu jedną postacią. MMO dokładnie w PVP to wolał bym grać seafight nie ważna jest grafa tylko sens walki w PVP.

Maver ma racje błąd zrobiłem że grałem postaciami jak poradniki prowadzą, a nie to co mi się podoba.  Głównym celem ma być górnictwo i produkcja ale misje dla odskoczni by się przydały.

Jeśli chodzi o Unseen Academy to nie dla mnie. Wiem wystarczająco dużo jedynie tak jak mówię nie robiłem misji więc nie latałem statkami do walki max Cruiser. Lecz miałem w stacji mnóstwo BC i BS ale tylko wyprodukowanych na sprzedaż. 

Sammani:
No skoro uwazasz, ze TYM RAZEM nie zrezygnujesz i TYLE wiesz o grze, ze nie musisz isc do UA to luz. Tylko poco w takim razie te pytania  :coolsmiley:?

Ciekawe co bys powiedzial w lataniu na misje w 0.0 statkiem za 600mln + fit i drugim za 1b + fit  ::). Swoja droga znam pelno osob latajacych takimi hulkami po 0.0 + rurka/orca na altach.

--- Cytat: Maver w Listopada 11, 2009, 16:05:52 ---Ja nie moge miec od tego alta, bo dla mnie gra MMORPG, to gra RPG, a nie posiadanie 10ciu altow po to zeby main mogl byc dla jedynie slusznej profesji pvp.
Jak chcesz byc uber, to zrezygnuj z altow, badz prawdziwym piratem, i plac innym za np transporty do lowseca.

ps. Dobrze. Po prostu sie zamkne, przeciez mogl bym powiedziec cos co wiekszosc lemingow uwaza za niewlasciwe.

ps2. Tak na marginesie... ciekawe ze wyzywanie innych od kerbirow i tym podobnych, tylko dla tego ze nie kazdego kreci bezmyslne latanie i strzelanie do "bezbronnych" osob jest OK, ale pojechanie po kims dlatego ze ogranicza sie do jednego bardzo malego ulamka gry i skupia tylko na pvp jest be, fuj i zaraz podnosi sie płacz ze jak tak mozna...

--- Koniec cytatu ---

Ciekawe gdzie masz RPG w eve? jakiz to element EVE jest scisle RPG-owy? No chyba, ze klimatyczne historyjki o historii niewolnictwa matarow.

Hmmm... Pojecie kerbir jest dla Ciebie obrazliwe?

Loc0:
Pogadaj z Dormiem :) on prowadzi corp industrialny siedzacy w low i chyba high secu tez. Inna opcja to cbc. W obu nie trzeba sie logowac codziennie, a pvp jesli juz zaistnieje to wynika z checi podebilowania od czasu do czasu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej