Eve Online > NoobGarten
Jaka kolejność skilowania ?
cascador:
Albo czytaj duzo poradnikow :D
pitbullss:
No pięknie .. mam obraz co i jak :) . Dobrze ze zapytałem zanim na dobre skilowałem według tego schematu. Swoją drogą po co to tam wisi skoro jest nic nie warte ?
A na marginesie. Znacie jakiś konkretny opis skilli co jest co ,najlepiej po polsku lub Basic English ?
cascador:
Tak, ingame. Albo w Eve-Monie. Its basic english.
Aenyeweddien:
--- Cytat: pitbullss w Listopada 08, 2009, 12:01:54 ---No pięknie .. mam obraz co i jak :) . Dobrze ze zapytałem zanim na dobre skilowałem według tego schematu. Swoją drogą po co to tam wisi skoro jest nic nie warte ?
A na marginesie. Znacie jakiś konkretny opis skilli co jest co ,najlepiej po polsku lub Basic English ?
--- Koniec cytatu ---
To wisi bo to Swego rodzaju historia. Wczesniej na starcie dostawales skille w zaleznosci od tego jaka wybrales kariere i to jest wlasnie lista skilii jakie w zaleznosci od wyboru kariery posiadala na starcie Twoja postac. Zmienione to zostalo w ostatnim patchu...
devilsbirth:
Taki sobie plan zrobiłem dla Caldari, do Kestrela można wsiadać raczej bez kompleksów.
1. Caldari Frigate III
2. Caldari Frigate IV
3. Missile Launcher Operation I
4. Missile Launcher Operation II
5. Missile Launcher Operation III
6. Standard Missiles I
7. Standard Missiles II
8. Standard Missiles III
9. Missile Projection I
10. Missile Projection II
11. Missile Bombardment I
12. Missile Bombardment II
13. Rapid Launch I
14. Rapid Launch II
15. Missile Bombardment III
16. Rapid Launch III
17. Shield Operation III
18. Shield Management I
19. Shield Management II
20. Shield Upgrades I
21. Shield Upgrades II
22. Shield Upgrades III
23. Shield Management III
24. Missile Projection III
25. Afterburner I
26. Afterburner II
27. Afterburner III
28. Standard Missiles IV
29. Electronics IV
30. Engineering IV
31. Missile Launcher Operation IV
32. Shield Operation IV
33. Missile Bombardment IV
34. Shield Management IV
35. Missile Projection IV
--- Cytat: pitbullss w Listopada 08, 2009, 12:01:54 ---Swoją drogą po co to tam wisi skoro jest nic nie warte ?
--- Koniec cytatu ---
Wisi bo ktoś zapomniał zdjąć. Kiedyś z takim zestawem skilli się zaczynało grę i z tego czasu te tabelki zostały, obecnie są nic nie warte.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej