Eve Online > NoobGarten
Jaka kolejność skilowania ?
Nikita:
Witam, powiedzmy, że radze sobie z pozyskiwaniem punktów dla postaci (skill), ale można zmienić ilość punktów w poszczególnych umiejętnościach (I, M, H, W, P). W trakcie takiego zabiegu pisze, że dopiero po 12 miesiącach można znowu powtórzyć ten proces, a może jest inaczej. Być może źle przetłumaczyłem sobie ten tekst, tak więc prosze o pomoc :)
zabbas:
Chyba masz na myśli atrybuty, a nie umiejętności.
I można je zmieniać raz na rok
devilsbirth:
Każda nowa postać może wykonać remap atrybutów dwukrotnie i na to nie ma limitu czasu, może to zrobic kiedy chce, ale po wykorzystaniu tego drugiego, kolejny będzie dostępny dopiero za rok. Jeśli postać pochodzi z czasów z przed dodatku Apocrypha ma możliwy tylko jeden remap, kolejny będzie możliwy za rok.
pitbullss:
Witam ponownie
Trafiłem na taki problem.
Robię jak mi poleciliście najpierw lerningi latam jak polecił Loc0 Kestralem z tym ze jeszcze mi nie wchodzi Small C5-L Emergency Shield Overload I i 'Copasetic' I Particle Field Acceleration. Mam misje u agenta którego dostałem na koniec tutorialu . Arnon IX - Moon 3 - Sisters of EVE Bureau level 1 quality 0
Dostałem misje której nie mogę przejść. Tutaj jej opis: http://keithneilson.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/ema_m47.jpg
Może ktoś podpowiedzieć jak to zrobić ? Orbituje w odległości 25 km od celu używając cold-gas przez co on nie trafia. Ostrzeliwuje go z rakiet. Niestety on dość szybko regeneruje shielda i nie daje mu rady,
devilsbirth:
Poproś kogoś o pomoc, masz pewnie za słabe skille jeszcze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej