Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[IT] aka bob mk II

<< < (20/44) > >>

Ian666:

--- Cytat: JimmyBrownie w Stycznia 03, 2010, 05:30:29 ---Chcesz powiedzieć, że flota NC miała takie same możliwości walki jak IT, które siedziało tam xx godzin?

--- Koniec cytatu ---
Nie, mówie że NC było świadome co ich spotka jeśli wskoczą, i mimo tego wskoczyli (plan był zapewne mniej więcej taki że wskakują w maksymalnej ilości, spamują local, kopiują bookmarki itd, licząc na to że system się wywali a po restarcie jakimś cudem logną się szybciej od IT i zaczną orać swoimi capsami wtym tytanami bobasów).

Tutaj przykładowa odpowiedź na petycje ze źródła:

"Hi,

At the time you were disconnected, our server team was able to verify that an unannounced fleet battle was occurring in the system you were in.

We of course realize that large battles can cause varying amounts of lag for those involved. When your client has to load up hundreds of ships, individual lag can occur even when the server itself is doing pretty good. It is impossible for us to measure how much lag each person has and even harder to verify which losses were the result of lag and which losses were legit. Reimbursing losses from large battles due to lag would in essence mean removing the risk of loss from fleet battles, and thereby nullify their whole purpose. We are sorry that we cannot assist you and we hope you understand our stance on this matter."

Julius Septimus:
Chce powiedzieć, że analogiczna sytuacja już wystapiła i poszkodowani nic nie dostali. Teraz zapewne dostaną tyle samo.

A bitwa byłaby rzeczywiscie epicka gdyby nie te tragiczne problemy z logowaniem/wylogowywaniem. Trudno tez się dziwić GS&co., ze tak się spieli o ten system - chyba najważniejszy w całym fountain.

Julius Septimus:

--- Cytat: Bartek w Stycznia 03, 2010, 05:34:14 ---Nie, mówie że NC było świadome co ich spotka jeśli wskoczą, i mimo tego wskoczyli (plan był mniej więcej taki że wskakują w maksymalnej ilości, spamują local, kopiują bookmarki itd, licząc na to że system się wywali a po restarcie jakimś cudem logną się szybciej od IT).

--- Koniec cytatu ---
gdyby plan był taki to by raczej nie wrzucali tytanów :) wydaje mi się, ze rzeczywiście mieli nadzieję na epicką i w miarę wyrównaną walkę, a przynajmniej na wskoczenie pod TCU, zabicie go w kilka chwil i ucieczkę.

JimmyBrownie:
"Przybyłem, Nie załadowałem grida, Wdupiłem"  :2funny: Fajno, ciekaw jestem dalszych losów Kampanii IT w Fountain :)

CoeathalVega:
GS sie spielo, ale tylko PL wskoczylo tytanami. Good move. gf

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej