Eve Online > Market
WTB - stand prywatny do Caldari Navy
DaBlades:
--- Cytat: SokoleOko w Listopada 03, 2009, 14:33:49 ---Ważny parametr: mówimy o robieniu tej misji Drejem z 250 DPS. Robisz szybciej, mniej SS-a zyskasz.
--- Koniec cytatu ---
a o tym nie wiedziałem. ???
Po 3 latach gry czerwone krzyżyki wywołują u mnie odruch wymiotny więc biorę Zealota na max DPS i 1 BS na 1 system. Trwa to kilka sekund i zyskuje jakieś 0,1-0,2 za system (myslałem, że właśnie jest to uzależnione od wartości rata). Nie wiedziałem, że jakbym robił to AFem to SS by szybciej rósł.
Goomich:
Nie rósłby szybciej.
Drejkiem na 250 dps taką misję robi się 3 godziny, więc jak łapiesz SSa co 20 minut, to masz go praktycznie z każdego rata. :P
Doom:
--- Cytat: DaBlades w Listopada 03, 2009, 15:09:36 ---(myslałem, że właśnie jest to uzależnione od wartości rata).
--- Koniec cytatu ---
Trochę jest, ale różnice są dość małe jesli mówimy o ratach z jednego typu (bs, bc itp)
Tomash Kovahlsky:
czy ktorys moderator moglby przeniesc te dyskusje do jakiegos poradnika o podnoszeniu standingu TAGami?
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Listopada 03, 2009, 15:24:48 ---Nie rósłby szybciej.
Drejkiem na 250 dps taką misję robi się 3 godziny, więc jak łapiesz SSa co 20 minut, to masz go praktycznie z każdego rata. :P
--- Koniec cytatu ---
4 pockety (czyli jak się farmi) robi się 1h 15 minut, ale całość faktycznie bliżej trzech.
Ja świadomie robiłem to Drejem, bo zależało mi właśnie na SS (mieszkałem w hisecu, a walczyłem w low), poza tym Drej tankuje AE doskonale (w końcu uciągnął bonusa!), a DPS wbrew pozorom nie jest aż tak niski - Typhoonem który miał 400 DPS robiłem to jakieś 10 minut szybciej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej