Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Polityka EvE
Yogos:
:admin:
Wszyscy niech będą grzeczni i nie robią flama w ładnym topicu.
Jeszcze jeden głupi post i potne topic.
Tak btw. Sister Bliss grywa coś aktywnie ?
Sammani:
--- Cytat: lorgius w Listopada 29, 2009, 13:40:18 ---
Miałem pytać kiedy ostatnio się logowałeś ale odpowiedzi sam sobie udzieliłeś :2funny: Ktoś jeszcze zauważył że "Niech mi ktos powie, ze ci goscie nie sa tragiczni" to najczęściej używane określenie przez ludzi mających zazwyczaj "wybitne" osiągnięcia na własnym koncie?? ;D
--- Koniec cytatu ---
Stary zabiliscie jednego dreada. Wzieli was na odleglosc, efekty widac dziekim imba fitom dreadowych. Laliscie pompowanego przez 25 carrierow (w tym czesc triage) dreada bez siege. Wedlug slow ludzi po forach, wasza flota miala postackowane dziala. Zeby na zabawy z posami nie stackowac dzial wie w c0venie n00b w rifterku. Ba podejrzewam, ze nawet noobek w gs o tym sie dosc szybko dowiaduje. Bledy poczynajac od fitowania statkow, kompozycji floty, zachowania w silnie zalagowanych warunkach, az po bledy fc. Wildly Incompetent pelna geba :D. Jesli juz chcesz szastac swoim KB to podaj linka do niego.
BTW. co ma moja osoba wspolnego z failem WI? Jak cos wal na priwa O0 Chociaz mozesz opisac jakiez to wybitne osiagniecia ma WI poza kupieniem geminate od KIA i TCF?
--- Cytat: lorgius w Listopada 29, 2009, 13:40:18 ---Pewnie bym się martwił bardziej gdyby nie to, że do domku wróciłem o 6 nad ranem po całej nocy dobrej zabawy a cała ta wtopa bardziej mnie śmieszy :laugh: :buck2:
--- Koniec cytatu ---
Translate: We didnt want those caps anyway.
lorgius:
--- Cytat: Sammani w Listopada 29, 2009, 14:45:03 --- Wildly Incompetent pelna geba
--- Koniec cytatu ---
Aż by się chciało odpowiedzieć na tak durny i pusty post jakimś równie bezsensownym i z pupy wziętym badziewiem. :2funny:
Ale tyle flejmu - co ciekawe na forach też najgłośniej krzyczą wszyscy poza Atlasem - który spuścił nam łomot. Dobra koniec odpowiedzi na flejm a przynajmniej z mojej strony.
Z innej beczki to należy się pytanie po co było wprowadzać capsy tam gdzie nasze subcapitale same by sobie świetnie poradziły? :-\
Stało się - szkoda wyrządzona - kropka. Atlas ma doświadczenie w takich akcjach i dobrze się spisał. Podobnie swego czasu PL umiało robić równie ładne i efekowne hotdropy. W przeciwieństwie do co niektórych postronnych obserwatorów, zaraz po moim powrocie proces trzeźwienia urozmaiciły mi opowieści pilotów capitali z korpa o tym dlaczego pewne rzeczy stały się a inne nie. W tych warunkach wyniku nie dało by się poprawić w żadną stronę tak aby miało to jakiekolwiek znaczenie.
Anyway, we wanted those caps - they were sooo shinyyy. ( and fraking expensive! :'( )
LosBekoczoS:
Moje mini sprawozdanie to:
1) zaczyna sie cta ktore jest sikret sikret nikt nic niewie czeski film - ile wziasc topsow wartosc zmienia sie co chwile.
2) lecimy juz prawie 2h - zauwazam ze jesli polecimy dalej to niemamy jak wrocic - odpowiedz lidera aliansu - albo bedzie maga fun albo mega ftopa
3) suport zamiast leciec do celu co chwile kogos bije po drodze - cap flota struga drewniane bozki majace przyspieszyc ruch suportu
4) Zaczyna sie cos dziac.- JUMP JUMP JUMP
5) Wskakujemy do sys - 10 osob ma zaladowane grida cala reszta przez 5 minut struga drewniane bozki majace przyspieszyc ładowanie sie grida
6) SIEGE ON - i jedziem target callin - lag na modulach zwyczajowo zwyczajowy - GOOD BLESS drone panel dziala lepiej w lagu :D
7) spadaja pierwsze dredy WI - po naszej stronie pada White Areo ( zapewne drewniani bozkowie zadali kozla ofiarnego za wgranie grida)
8) akcja przyspiesza capy WI spadaja jak dojzale sliwki - suport szaleje - "o neutral obok mnie scrambl"
9) FC WI padl chyba jako pierwszy bo nasze capsy nie spadaja a jeden z dredow sobie siedzi pompowany przez carriery i robi za agro tanka calej floty WI
10) nasz FC wpada w syndrom "zjesc ciastko i miec ciastko" - 1 gun na posa 2 na Primary
11) Medium pos WI pada - krwawa łaznia powoli sie konczy
12) ej WI dredy juz nawet nie uzywaja siege \o/ - spadaja jeszcze szybciej przechodzimy na carriery
13) ostatnie carriery umieraja dobijamy tradycyjne statki
14) Rozbijamy wraki na pobojowisku oprocz nich jest ponad 150 fighterow ( o mam 6 nowych fighterow) i 250 konwencjonalnych dron
15) wracamy do punktu gdzie wskakiwalismy - ehhh wiecie co mielismy umierac .. no i ten tego niema paliwa zeby wracac :D - nikt nie zauwaza tego praktycznie przeklejajac kile na KB i chwalac sie swojim e-peenem
16) o juz 6 rano czas isc spac :D
16)
Rabbitofdoom:
Coven dostal wardeka od jakis hisekowych gankerow. Narazie pierwsze koty za ploty (czytac moj drake i sb kolegi). Kolega sie zagapil a mnie wybumpowal z docking range na 80% ich alt/kolega w neutral korpie i padlem bohaterska smiercia 150m od stacji :buck2:. Przynajmniej nie widze innego powodu dla ktorego koles stal gdzie stal i bumpnal mnie na mwd z undocka. Patent do zapamietania i wykorzystania w przyszlosci.
Proba baicenia nie powiodla sie bo najwyraznie walka armagedona i drake z ich megathronem i vagabondem byla juz zbyt fair i zdeagrowali nim wsparcie dotarlo na pole bitwy. :2funny:
Nie powiem bylo calkiem fun mimo braku killi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej