Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polityka EvE

<< < (24/53) > >>

amra:
Nie musisz ale takie sa fakty.  :)
Komentarz z EVE-O zamieszczam ponizej, trafny i zlosiwy.

by Caladain Barton
"It was a very well done hotdrop by atlas, outnumbering us heavily in caps. But such is life in 0.0...never know who is going to show up to the party and start shooting both sides"
comment by Darth Syphils
"lol at the BYRN comment. You killed 1 dread, 3 support ships lost 43 caps and your entire support fleet. That's the most 1 sided cap fight in the history of eve, at least Atlas was nice enough to say GF."

Yogos:
A mnie to nie dziwi z relacji wynika że był lag na aktywacji gunów a to jest na korzyść liczebniejszej strony.

Poza tym piloci Atlasa mieli jeszcze 2 atuty:

1- Oni wjechali w WI nagły - hotdropik sprawia że obrońcą zaczynają się bardziej trząść ręce i co poniektórzy z nich kombinują jak zwiać z pola walki bo wiedzą że będzie wtopa.
2- Atlas jest dużo bardziej oblatany w lagu więc chłopaki wiedzieli jak klikać na gunach.

Val Heru:
najs  :)

Sammani:
Niech mi ktos powie, ze ci goscie nie sa tragiczni...  ::) Nie dziwie sie czemu tri lubi tam latac, a MM, RZR nie zabierali wszystkich do delve.

lorgius:
ok 70 dreadów + 30 car kontra 30 dredów + 20 car  - naprawdę ktoś myślał że skończy się to inaczej. Udana zasadzka zawsze zaboli.

Atlas stracił troje z supportu ale ich neutralni "koledzy" praktycznie wszystko co nie było drobnicą (ktoś też coś wspominał o atlasie strzelającym do neutrali). Coś miedzy 50-60 strąceń na naszym kb. Konwencjonalna flota WI wycofała się po wszystkim praktycznie nienaruszona. 

Miałem sobie darować ale nie dam rady się powstrzymać: flejm covenu - prawie jak flejm  :2funny: :2funny:

--- Cytuj --- Niech mi ktos powie, ze ci goscie nie sa tragiczni...  ::) Nie dziwie sie czemu tri lubi tam latac, a MM, RZR nie zabierali wszystkich do delve.
--- Koniec cytatu ---

Miałem pytać kiedy ostatnio się logowałeś ale odpowiedzi sam sobie udzieliłeś  :2funny: Ktoś jeszcze zauważył że "Niech mi ktos powie, ze ci goscie nie sa tragiczni" to najczęściej używane określenie przez ludzi mających zazwyczaj "wybitne" osiągnięcia na własnym koncie??  ;D

Pewnie bym się martwił bardziej gdyby nie to, że do domku wróciłem o 6 nad ranem po całej nocy dobrej zabawy a cała ta wtopa bardziej mnie śmieszy :laugh:  :buck2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej