Eve Online > NoobGarten
Dwa konta-czy warto
JJackal:
Czyli generalnie
warto mieć dwie postacie nawet jezeli nie pod kątem misji .
po 6 miesiącach będą one w stanie zarobić na dwa plexy
bądź przez misjie
a jak mi sie znudzą to handlując jednym z nich
a znając życie to sie znajdzie jeszcze kilka sposobów o których się pewnie dowiem jak dłużej pogram
Dzięki za wszelkie informacje
Skeer:
Nawet szybciej niż po 6 miechach :)
silvia:
Czy mi sie wydaje, czy power od 2 dziala w ten sposob, ze place 50euro i mam dwa konta oplacone? (jedno stare i jedno nowe?)
Voulture:
Z konta pod industry z industrial shipow, pozniej do frachtow, pozniej nawigacja do jump frachatow i nagle capsy nie sa wcale tak daleko. Wyskillowanie dominka czy ravena pod misje na takim koncie tez jest dosc dobrym pomyslem. Maina polecam rozwijac tlyko i wylacznie pod pvp, kazdy inny skill to odsuniecie w czasie kolejnych statkow, broni, mozliwosci. Ustanawiajac sobie tak krotki cel jak deska do slavagu nagle zauwazysz, ze po 5 tygodniach masz wszystko co chciales i nie masz pojecia co zrobic z kontem. Mysl przyszlosciowo. Fracht / jump fracht zawsze sie przydadza, carriera zas polecam miec na mainie. To ci daje kupe swobody, ladujesz bsa, 3 hace / recony, dykty, cepy, coverta z calymi fitami, zapasem ammo, paliwa i jestem kompletnie mobilny i niezalezy. A skille w dronach nigdy sie nie zmarnuja.
Colonel:
...a jak bedziesz chcial byc zlym Piratem to Twoj alt obskoczy po hajseku za tanszymi statkami i sprzetem...kupi i dowiezie w bezpieczne miejsce...odbierze skarby i poleci je sprzedac...a czasem posluzy jako scout...
2 konto zaklada predzej czy pozniej kazdy kto zasiada do tej gry na dluzej...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej