Eve Online > NoobGarten
czy warto kupić NYXa
Maver:
--- Cytat: Alto Saotomeo w Października 07, 2009, 12:42:31 ---Zostawiajac nawet na sile msa na posie jednoczesnie na forcefieldzie zostawiasz zajebiście wielka wywieszke "SHOOT ME" :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Wiem ze tak sie nie robi. Dlatego w tej chwili kazdy supercaps = alt. Dla mnie to rownie glupie jak piracenie mainem, a altem latanie do empire po zapasy amunicji itp...
Moim skromnym zdaniem psuje to zabawe. Bylo by o wiele smieszniej gdyby piraci z SS -10 musieli przez miesiac tluc raty, albo placic komus za transport stuff'u z empire ;)
--- Cytuj ---Ale pomysl dobry, Maver, dajesz na forum z nim. Kto wie, moze sie przyjmie, zawsze rozgrywka ciekawsza ;]
--- Koniec cytatu ---
Nie chce mi sie meczyc z tlumaczeniem. Jak ktos ma ochote to moze smialo przetlumaczyc i wrzucic.
ps. To zeby jeszcze "wymusic" takie dokowanie trzeba by zrobic ze supercaps nei znika z grida jesli siedzacy w nim pilot sie wylogowal ;D
Maver:
Dobra, cos tam wykaleczylem po angielsku. Moze bedzie choc odrobine zrozumiale. Choc prawde mowiac od czasow szkoly sredniej z dnia na dzien pisanie/mowienie po angielsku idzie mi coraz trudniej :)
Dobrze ze choc jeszcze rozumiem co czytam :D
Mozna sie pastwic jak by co:
http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1192564
DaBlades:
--- Cytat: Mighty Baz w Października 07, 2009, 12:38:41 ---takie hacking shipy byłyby jak znalazł
--- Koniec cytatu ---
A może w końcu do czegoś by się przydali Marines :2funny:
Nawigacja
Idź do wersji pełnej