Eve Online > NoobGarten
Carrier pytania
Pharum:
--- Cytat: Doom w Września 27, 2009, 01:58:28 ---O ile wiem niektórzy używają gangów carierów do szybkiego i efektywnego robienia misji l5, na niższe to już moim zdaniem overkill, ale jesli lubisz... Z l5 za dużo nie miałem do czynienia, ale z l4 jest tak ze na palcach jednej ręki policzysz te po których bounty wyrówna ci wtope chociaż jednego mysliwcaKiedy raciłem z podpiętymi podemnie fighterami bs topiły się w sekundy, bc mniej więcej też, cruzy schodziły bardziej pod nawałą moich cruise missile, natomiast frytkom to fightery mogły skoczyćracić = zabijać raty, najczęściej latając od paska do paska klepiąc spawny, czasem mieląc anomalie albo pleksyWitamy na Centrali :P
--- Koniec cytatu ---
:angel: Super konstruktywna odpowiedz z ktorej mozna duzo wyciagnac dzieki :) zeby tylko bylo takich wiecej. :angel:
A i dzieki za powitanie :2funny:
P.S.
A jak sie ma sprawa z augmented drones ? poza tym ze sa bardzo rare ?
silvia:
Za 5x augmented ogre zaplacisz bodajrze 600mil+.
Pharum:
--- Cytat: silvia w Września 27, 2009, 15:35:10 ---Za 5x augmented ogre zaplacisz bodajrze 600mil+.
--- Koniec cytatu ---
600mil za 5x dron ktorym sie dzieli dmg i w zasadzie nie jest takie dobre to troche duzo troche nawet bardzo duzo.
mam jeszcze pare pytan np: czy tylko pilot carriera "przemycajacy folte" musi miec wysoki sec status?
czy np jak ktos ma -9 i czeka tylko na mayhem a nie moze isc do sektora 1.0 to nie pusci nas wszystkich dobrych :D dobrych piratow :D przez niego?czy skoczymy ale on nie bedzie mogl opuscic statku?
carrier ma 1m m3 na statki to jakies 36 punicherow albo 20 abaddonow czy jak ladownia jest pelna to zwieksza sie cena skoku ze wzgledu na wiekszy ciezar statku ? pewnie nie ale w tej grze jest wszystko mozliwe.
jak sie wlaczy improved cloaking device II to jest opuznienie w wyslaniu foty ze statku tak jak jest opuznienie z namierzaniem ?
Zsur1aM:
--- Cytat: Pharum w Września 30, 2009, 11:12:23 ---mam jeszcze pare pytan np: czy tylko pilot carriera "przemycajacy folte" musi miec wysoki sec status?
czy np jak ktos ma -9 i czeka tylko na mayhem a nie moze isc do sektora 1.0 to nie pusci nas wszystkich dobrych :D dobrych piratow :D przez niego?czy skoczymy ale on nie bedzie mogl opuscic statku?
carrier ma 1m m3 na statki to jakies 36 punicherow albo 20 abaddonow czy jak ladownia jest pelna to zwieksza sie cena skoku ze wzgledu na wiekszy ciezar statku ? pewnie nie ale w tej grze jest wszystko mozliwe.
jak sie wlaczy improved cloaking device II to jest opuznienie w wyslaniu foty ze statku tak jak jest opuznienie z namierzaniem ?
--- Koniec cytatu ---
Capital shipy nie moga skakac po Hi-Sec'u, poniewaz nei mozna w takich systemach postawic cyno-field'a.
Poza tym, nie mozna 'zadokowac' w carrierze, on tylko moze przewozic puste statki : )
Koszty skoku sa niezalezne od tego co carrier przewozi.
Luisa:
--- Cytat: Pharum w Września 30, 2009, 11:12:23 ---600mil za 5x dron ktorym sie dzieli dmg i w zasadzie nie jest takie dobre to troche duzo troche nawet bardzo duzo.
mam jeszcze pare pytan np: czy tylko pilot carriera "przemycajacy folte" musi miec wysoki sec status?
--- Koniec cytatu ---
what, what, what ????
W carriera wrzucisz max. 2 BS-y. Ilość zużytego paliwa nie zależy od ilości załadowania.
I nie bardzo rozumiem o co chodzi z przemycaną flotą i hi-seciem... Carrierem nie polatasz w systemach z ss > 0.4.
Carrierem możesz przewozić tylko statki, nie można ludzi, jeśli o to pytasz...
I o co chodzi z wysyłaniem floty ze statku ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej