Eve Online > NoobGarten
Carrier pytania
gosti:
Jeden dron? Powaznie? To tak samo jak kiedys pisal pewien redaktor pewnego portalu e-sportowego - "jeden frag".
Toc to nawet brzmi dziwnie :P
Maver:
--- Cytat: Pharum w Września 25, 2009, 16:56:10 ---...zle zrozumielem ?
--- Koniec cytatu ---
Jedno pytanie.
Jesli dobrze zrozumialem to wlasnie zaczeles gre i twoim celem jest wyskilowanie Cariera po to zeby nim robic misje solo i racic tak?
JimmyBrownie:
Moja rada - odpuśc sobie na najbliższe pół roku carriera bo prędzej go wjebiesz niż Ci się wydaje :) Naucz się mechaniki i nabierz doświadczenia a dopiero potem skilluj capitale. Chyba że masz dużo kasy, to rób z nią co chcesz.
Porzeczka:
Zdecydowanie, carrier to dosc duzo skillowania (z pol roku chyba tego bedzie). Do tego musisz miec cyno alty zeby sie samemu poruszac...
To z czego warto zdac sobie sprawe - w EvE nie ma uber statkow, ktore sa niezniszczalne i klepia wszystko i wszystkich :)
Sam carrier to zacheta dla innych zeby go zestrzelili.
/Offtop mode on/
Tak - jeden dron. Poszukam az znajde dlaczego jest tak. Ale wiem ze taka jest przyjeta poprawna wersja :)
/Offtop mode off/
Maver:
--- Cytat: Porzeczka w Września 26, 2009, 10:26:39 ---/Offtop mode on/
Tak - jeden dron. Poszukam az znajde dlaczego jest tak. Ale wiem ze taka jest przyjeta poprawna wersja :)
/Offtop mode off/
--- Koniec cytatu ---
Drone = truteń... wiecie taka wojownicza pszczółka, albo inna mrówka sluzaca do zjadania wroga.
Stad tez rodzaj męski, czyli mozna probowac "polszczyć" i pisac dron, co brzmi po prostu idiotycznie. Wiec Drona imho jest znacznie przyjemniejsze dla ucha.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej