Eve Online > NoobGarten
CALDARI czy GALLENTE
gosseb:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 10, 2009, 20:18:59 ---Teraz (po Dominion) masz inne tutoriale i tak dalej.. plus inaczej wygląda start postaci, tak btw :)
--- Koniec cytatu ---
Tak, wiem że doszła Eksploracja oraz coś jeszcze (chyba PvP) czyli to co mnie interesuje. Z chęcią je sobie przerobie jeszcze raz no ale do tego potrzebna jest postać. Również kwestia statystyk jest otwarta ponieważ od Apocryphy jest możliwość resetu. Jestem gotów poświęcić jakiś czas na expresowe szkolenie i właściwy wybór początkowych statystyk celem przyspieszenia nauki.
eX:
i tak minmatarzy są najlepsi :p
caldari - robią ich z probowek full invitro, komuno-podobny-para-militarny ustroj
amarr - religijni fanatycy, ojciec rydzyk wersja w kosmosie, pax amarria, zaslepieni przez to co powie im cesarz (tudziez cesarzowa, bo teraz chyba kobitke maja)
gallente - oni z kazdym, wszedzie, sodoma i gomora, jak sie jeszcze nie rozpadli to nie wiem :F choc moze i taki kompletny chaos i swoboda sa poniekad fajne...
no i pozostaja tylko minmatarzy
republika, wiec jakos w miare normalny ustroj
pelno tu indywidualistow i ludzi o szerszym spojrzeniu na swiat
szkoda tylko, ze statki buduja w jakis dziwny sposob... no ale i tak wiele stworzonych przez nich kadlubow jest owianych legendami (ale jak by nie patrzec, kazda rasa ma takie fajniejsze stateczki)
no i gdyby nie masowa produkcja caldari to pewnie byloby ich najwiecej :P
w kazdym badz razie, minmatar > all
.
Goomich:
--- Cytat: eX w Grudnia 10, 2009, 22:34:43 ---caldari - robią ich z probowek full invitro, komuno-podobny-para-militarny ustroj
--- Koniec cytatu ---
To chyba twoja stara. :P
--- Cytat: eX w Grudnia 10, 2009, 22:34:43 ---gallente - oni z kazdym, wszedzie, sodoma i gomora, jak sie jeszcze nie rozpadli to nie wiem :F
--- Koniec cytatu ---
To mało wiesz, bo się rozpadli. :P
--- Cytat: eX w Grudnia 10, 2009, 22:34:43 ---no i pozostaja tylko minmatarzy
republika, wiec jakos w miare normalny ustroj
--- Koniec cytatu ---
Skopiowany od Gallente, więc Sodoma, Gomora, mafia, korupcja i wszechobecne układy towarszysko-biznesowo-przestępcze.
--- Cytat: eX w Grudnia 10, 2009, 22:34:43 --- pelno tu indywidualistow
--- Koniec cytatu ---
Każdy tylko patrzy jakby tu innego wyr... obrobić.
--- Cytat: eX w Grudnia 10, 2009, 22:34:43 ---i ludzi o szerszym spojrzeniu na swiat
--- Koniec cytatu ---
Nie masz szans, żeby schować portfel.
--- Cytat: eX w Grudnia 10, 2009, 22:34:43 ---szkoda tylko, ze statki buduja w jakis dziwny sposob...
--- Koniec cytatu ---
"Budują" to trochę za mocno powiedziane.
--- Cytat: eX w Grudnia 10, 2009, 22:34:43 ---no ale i tak wiele stworzonych przez nich kadlubow jest owianych legendami
--- Koniec cytatu ---
"Jak mój kuzyn pierdnął, to silnik odpadł" i podobne.
Straszny:
no dobra... nie ma co dywagować....
minmatar > all
było jest i i będzie :D :D
Luisa:
--- Cytat: Scaryman w Grudnia 11, 2009, 08:46:47 ---no dobra... nie ma co dywagować....
minmatar > all
było jest i i będzie :D :D
--- Koniec cytatu ---
this
ostatnio nie miałem czasu być zbytnio aktywny, ale za to wyskillowałem vagę z gunami... zajebisty ship i miła odskocznia od ammarskich klocków ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej