Eve Online > NoobGarten
Aktywacja konta za 50 zł - ktoś próbował??
Xarthias:
--- Cytat: nowy w Września 11, 2009, 14:55:26 ---No dane o firmie są. Mnie też wygląda że wszystko jest legit ale wolę być 100% pewny. Dane o firmie masz tutaj:
http://bluemedia.pl/kontakt/dane_firmy/
--- Koniec cytatu ---
A to nie są przypadkiem dane firmy, która zaprojektowała stronę?
Tak czy inaczej, te 30 dni śmierdzi odrobinę.
nowy:
--- Cytat: Xarthias w Września 11, 2009, 14:57:35 ---A to nie są przypadkiem dane firmy, która zaprojektowała stronę?
Tak czy inaczej, te 30 dni śmierdzi odrobinę.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie na stronie Blue Media znalazłem informacje że to ich produkt i oni są właścicielami. Jeśli chodzi o Blue Media to wiem że ta firma została nawet nagrodzona 1 miejscem za najszybciej rozwijającą się firmę w europie środkowo-wschodniej i raczej jest to legalna firma. Niepokoją mnie właśnie te kody 30 dniowe. Mam kumpla który gra w EVE od kilku ładnych lat i on mi właśnie powiedział że kodów 30-dniowych już dawno nie ma, dlatego zacząłem się zastanawiać.
Chciałem się już skontaktować z producentem gry czy te kody są legalne (wysłałem maila na support@eve-online.com) ale na zapytanie mi nic nie odpowiedzieli :(
Nie wiem jak inaczej się z nimi skontaktować. Jak ktoś ma jakieś kontakty z producentem gry, to niech się zapyta :D
Luisa:
--- Cytat: Mona X w Września 11, 2009, 14:51:09 ---Obawiam się, że raczej trudnawo byłoby go przesłać mailem.
--- Koniec cytatu ---
Może wysyłają Ci kod potrzebny do kontaktu z dostawcą PLEX-a w grze :D Ludzie różnie kombinują... choć nigdy nie wiadomo, może akurat mieli jakieś stare zapasy :)
Chociaż teraz tak sobię myślę... czy przypadkiem nie chodzi to o kod, który pozwala na założenie NOWEGO konta z 30 dniami gry.
Coś ala : https://shop.battleclinic.com/product_info.php?products_id=51
nowy:
Dostałem w końcu odpowiedź od CCP. Napisali że albo gameon posiada jeszcze stare kody (co jest podobno możliwe), albo są to kody 30-dniowe do zakładania nowych kont. Jako że na gameon.pl kody do EVE są według ich rankingu na 2 miejscu jeśli chodzi o sprzedaż to mam nadzieje że na tym forum są osoby które takie kody kupowały i mogą powiedzieć jakiego rodzaju są to kody.
Za odpowiedź z góry dziękuję.
Luisa:
--- Cytat: nowy w Września 13, 2009, 21:25:18 ---...kąt...
--- Koniec cytatu ---
Tylko nie kąt... błagam! :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej