Eve Online > NoobGarten
Przemyślenia noobka
Crux:
--- Cytat: Pol Kent w Lipca 16, 2010, 17:38:59 ---Postać o nicku "Zahar" w EVE ma dobrych kilka lat ;D
--- Koniec cytatu ---
Podróże w czasie? :D
--- Cytat: Zahar w Lipca 16, 2010, 17:29:41 --- Już nawet nie wiem co mam czytać żeby się jeszcze bardziej nie zamotać :-[ (HELP)
--- Koniec cytatu ---
Wejdź (ingame) na kanał centrala noobs* a potem złóż aplikację do Unseen Academy (na kanale powinni powiedzieć ci jak). W Akademii szybko zdobędziesz podstawową wiedzę potrzebną do swobodnego poruszania się w eve.
*W prawym górnym rogu jest ikonka w kształcie komiksowego dymka- kliknij w nią, w channel name wpisz centrala noobs i kliknij przycisk join
Zahar:
??? Ooo... Ta postać ma 2 dni- Zahar01 powinno być 8)
Poprawie...
Crux--> Dzx Skńczę te misje treningowe I może w UA coś zaradzą
judasz77:
Spokojnie ja gram też ze 2-3 dni i z każdą misją z tutoriala wciąga mnie coraz bardziej. I te walki.. wydawało się ze nuda a tu krew się gotuje z podniecenia mimo iż to npc nie doceniałem tej gry wcześniej tylko strasznie dużo tych misji w tutorialu w zwiazku z tym droga do UA zamknięta na jakiś czas
Eleeist:
Z tego co kojarzę, choć daawno robiłem te tutoriale, to jest po 10 misji w każdym. Zrobienie jednego to 2-3 godziny chyba.
judasz77:
dokładnie po 10 ale 2-3 godz hmm ja niestety nie łapię jeszcze tempa ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej