Eve Online > NoobGarten
Przemyślenia noobka
SokoleOko:
Plus roczny char zawsze groźniej wygląda, gdy ktoś będzie próbował Cię zaczepić :coolsmiley:
[NF] Masa Huku:
kolega wcześniej ma rację ;) niema sensu zaczynać od nowa 3 miechy to pewnie ze 4 mil sp :) (jak pomyśle o skillowaniu learningów to mnie odrzuca :P). Powodzenia :)
MMoroz:
--- Cytat: devilsbirth w Grudnia 16, 2009, 23:55:03 ---Caldari nie są beznadziejni w pvp, po prostu mają mniej statków w pvp używanych niż Amarr czy Matar
--- Koniec cytatu ---
Caldari maja tyle samo zarabistych shipow do pvp co reszta, po prostu wiekszosc pilotow caldari to carbeary ktore ssa w pvp i stad taka opinia - "Przegralem znaczy ship jest do Zostałem ocenzurowany" ;).
Caracal - bardzo fajny antyfrig ship, mina pilota dramiela/daredevila jak mu kasujesz shipa za 100-150m bezcenna. W wiekszej grupi i jakims ew w medach moze brac wieksze cele.
Drake - swietny do solo i malych/srednich gangow, tylko trzeba go dobrze fitowac.Wypadaloby tez wiedziec jak uzywac fof-ow ipt. itd.
Falcon/Rook/Scorpion - do kazdej floty przydatne, niestety latka primary powoduje ze niewiele osob lubi nimi latac
Rokh - niezly sniper( plus full gank fit tez jest zarabisty )
Raven - dobry do srednich/malych gangow tylko ze lepiej go wtedy robic na tank na armorze i duzo roznego ew.
Fregaty - tutaj jest raczej slabo, jest spora roznica do innych ras
Wymienilem te ktore znam/latalem - pewnie z pozostalych tez sie cos znajdzie.
Doom:
Tengu - zgwałci praktycznie każde matarskie złomisko które będzie na tyle głupie żeby mu wlecieć w zasięg rakiet
Cerber - Caracal na sterydach tyle ze tez droższy ( i ma miejsce na salvager :2funny: )
Azbuga:
caldari fregaty też mają fajne :)
harpia - bardzo fajna zabawka do latania solo - 300 dps i 2 weby robi swoje. Do gangu też fajne i właściwie nigdy primary...
manticore - bardzo fajny support - 3 dampy sie bardzo przydają. Chociaż ja tego używałem głownie w low sec. fit z bombami to chyba lepszy matarski bombowiec.
onyx - poza tym że się go da poskładać na fajnego łapacza z pasywnym shieldem to jednocześnie może byc maszynką do mielenia frytek podobnie jak caracal.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej