Eve Online > NoobGarten
Quest problem
Dylan:
Zabrałem misje od agenta, dostarczyć mu 1660 units Veldspar jakieś 160m sześciennych.
Dostarczyłem na tą stacje (do ''items'') nawet więcej ale nie chce zaliczyć mi misji..
Dlaczego ? Musze mieć całość rudy w cargo noob ship'u ? Pytam bo nie moge tego sprawdzić poniewarz pojemność mojego statku to 120m sześćiennych..
Goomich:
A to na pewno jest Veldspar, a nie Dense Veldspar, albo Concentrated Veldspar?
Oxylan:
Upewni sie gdzie masz oddac kamyki,czasem nie jest to stacja gdzie mieszka agent krory zleca Ci misje,kamulce mozesz miec w cargo albo w items,nie ma to znaczenia.
Polecam http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReports przyda sie w przyszłosci jak byś robił misje.
Doom:
Ostatnia opcja. Towar musi być w jednym stosie. Jeśli będzie rozczłonkowany na kilka mniejszych grup misja nie będzie zaliczona
eX:
A jeśli powyższe rady nie pomogą i na pewno masz na odpowiedniej stacji w jednym stosie cała wymagana ilość odpowiedniej rudy, to ślij petycje. Mi się raz jedna misja kurierska zepsuła, przewiozłem co trzeba i gdzie trzeba, a agent twierdził, że tego nie zrobiłem i dopiero GM skończył misje za mnie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej