Eve Online > CR - Archiwum

[D-BRO] Dominium Brotherhood

<< < (3/3)

AgnesStarzA:
Bump

Tym razem trochę inaczej  :D. Ze wzgledu na olbrzymie szczęście jakie spotkało mnie poza eve (żona w ciąży  :angel: ) opuszczam pozycję CEO i naczelnego FC D-BRO. Mam nadzieję, że korporacja jaką zbudowałem wytrzyma próbę czasu... i nowego CEO. Te ponad 8 miesięcy pokazało jak fajny team się zbudował wokół Dominium. Praca zespołowa na najwyższym poziomie :) ... Udało nam się zbudować dobre podwaliny pod solidny korp który stać na dobry sojusz. Szkoda, że czas nie pozwoli mi kontynuować tego dzieła! Drużyna jest na tyle zgrana, iż niedawno odmówili połączenia się z dużo większą i doświadczoną korporacją gdyż czują się Dominium. Nie myślałem, że uda nam się tak wiele (czyt. zdobyć lojalnych korpowiczów).

Coż mogę powiedzieć, mam nadzieję żę spotkamy się znów za jakiś czas... tymczasem wakacje w NPC.

Fly Safe o/

Za Dominium  O0  o7

Pozdrawiam,
Agnes/Mi
dumny ex-CEO Dominium Brotherhood

AgnesStarzA:
No cóż wróciłem :P i znów zarządzam D-BRO. Powolutku się rozwijamy... podnosimy umiejętności w PvP i klepiemy biliony isków... nic specjalnego.

BTW jakby ktoś sprzedawał Anshar'y dajcie znać na eve-mail

Pozdrawiam,
Agnes

AgnesStarzA:
Mały updejcik... szkoda że mam mało czasu na grę... może byśmy wylądowali po drugiej stronie barykady  :2funny:

AgnesStarzA:
bump

AgnesStarzA:
w górę serca!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej