Eve Online > NoobGarten

eve demo trial 21 dni

(1/4) > >>

Commmandos:
Witam, jestem tu nowy co pewnie witać po tym pytaniu ^^

Własnie pobieram Eve online demo 21 day trial ze Steama i mam pytanie czy będę mógł to demo doładować? czy demo różni się od pełnej wersji poza ograniczeniem czasowym?

Doom:
Jest kilka restrykcji.
Nie możesz wystawiać i przyjmować kontraktów. Masz ograniczone zarządzanie waletem. I nie możesz na początku trenować pewnych skilli (ale tu się nie przejmuj za nadto bo i tak dość ciężko dojść do nich w tak krótkim czasie).
Odnośnie doładowania - kiedy kupisz TC żeby doładować konto z automatu konto zostanie upgradowane na pełne i ograniczenia zostaną zdjęte.

Khobba:
Dodam jeszcze, że doładować warto pod koniec triala, bo po prostu, te 30 dni liczy się od momentu doładowania, a nie dodaje do tych, co Ci z triala pozostały (o ile dobrze pamiętam, mogę się mylić)

Voulture:
Nie prawda, 30d dodaje sie do 14 dnia triala niezaleznie w ktorym momencie aktywujesz. Oplaca sie wiec zrobic to od razu jesli np potrzebujesz industrial shipy bo bawi cie handel albo dolaczyles do korporacji i pomagasz w wozenia minsow czy cos ;]

Kiedys sie oplacalo czekac, bo 14 dnia triala mozna bylo wlaczyc dlugi kilkunastowniowy skill i aktywowac dopiero jak sie skonczy. niestety ghost training zostal wylaczony i nie am to juz znaczenia.

eX:
Slyszalem, ze tak jak khobba pisze, jesli ladujesz trial konto plexem to 'ucina' trialowe dni... nie mialem okazji sprawdzic, ale zwyklym TC czy abonamentem mozna na bank zaladowac kiedy sie chce. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej