Eve Online > Total Noob Questions

Start - kilka pytan

<< < (28/42) > >>

Khobba:
potrzebujesz sporej ilości skilli do produkcji, odpowiedniej fabryki i dużej ilości materiałów. Jeśli nie jesteś dedykowanym producentem statków t2, dużo prościej kupić gotowy.

pilaf:
czyli też jest duża przepaść między I a II.. i to nie tylko cenowa.

Khobba:
oczywiście. weź tylko pod uwagę, że hasłem przewodnim statków t2 jest specjalizacja. Każda klasa (cepy, recony, logistyki, czy co tam jeszcze) ma rolę, w której się idealnie sprawdza, ale nie jest to cookie cutter. nie jest tak, że automatycznie każdy statek t2 jest we wszystkim lepszy od dowolnego t1. Np dużo chętniej na pvp poleciałbym jednak megasem niż kronosem (pomijając to, że nie znoszę bsów w ogóle ;) )

pilaf:
W jaki sposób moge powiększyć sobie CPU i PG mojego shipu ?

I jeszcze jedno, jeśli pisze mi że mam np. 4 Turrets i 1 Luncher Hardpoints, to oznacza jaki rodzaj działek i ile moge ich zamontować ?

devilsbirth:
cpu - skill bezpośrednio electronics, pośrednio skille zmniejszające zużycie cpu przez moduły, np. wepon upgrades, moduł co-processor, implant 'Gypsy' KMB-
power grid - skill bezpośrednio engineering, pośrednio np. adv. wepon upgrades, moduły power diagnostic, reactor control, micro auxiliary power core, rig ancillary current router, implant 'Squire' PG

Na statki Gallente i Caldari - hybrid turret
Na statki Minmatar - projectile turret
Na statki Amarr - energy turret (laser)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej