Eve Online > NoobGarten
Nowy gracz?
evilcry:
--- Cytat: SokoleOko w Lipca 09, 2009, 13:05:22 ---Jak chcesz dostać invite'a do 21-dniowego triala, to pchnij mi swój mail na priv - od razu Ci wyślę
--- Koniec cytatu ---
Dzieki bardzo juz wysylam :)
--- Cytat: Xarthias w Lipca 09, 2009, 12:54:19 ---No i jak już stworzysz postać, to zapraszam do Unseen Academy, tam Cię nauczymy jak grać, żeby nie spędzać całych dni kopiąc minerałki (chyba, że chcesz je kopać, to też nie ma problemu). Przejdziesz szkolenia i wtedy poszukasz sobie bardziej agresywnej korporacji :)
--- Koniec cytatu ---
Bardzo chetnie, mam tylko 1 problem, w poprzednim koncie uzylem nick'a ktory zawsze mam w grach mmo, da sie jakos skasowac tamta postac zebym mogl wykorzystac ten nick? Konto nieaktywne oczywiscie.
A jak tam w eve z naplywem nowych graczy? Pojawiaja sie czy trzeba sie postarac zeby na jakiegos trafic? >:D
Xarthias:
--- Cytat: evil cry w Lipca 09, 2009, 13:21:52 ---Bardzo chetnie, mam tylko 1 problem, w poprzednim koncie uzylem nick'a ktory zawsze mam w grach mmo, da sie jakos skasowac tamta postac zebym mogl wykorzystac ten nick? Konto nieaktywne oczywiscie.
--- Koniec cytatu ---
Wyślij z tamtego konta (zakładam, że znasz login i pass) petycję z prośbą o usunięcie postaci - robi się to ze strony eveonline.com w dziale support/create petition.
Nowych graczy pojawia się sporo, czego dowodem jest choćby wspomniana Akademia, także tym się nie martw ;)
evilcry:
Podanie poszlo, ciekawe ile czasu im to zajmie. Dzieki wszystkim za pomoc O0
Warto przy skilowaniu learningow dodac sobie na maxa mem + int a potem zrobic respeca (tak to sie pisze?) statow i wyrownac atrybuty?
Gacul:
--- Cytat: evil cry w Lipca 09, 2009, 13:41:51 ---Podanie poszlo, ciekawe ile czasu im to zajmie. Dzieki wszystkim za pomoc O0
Warto przy skilowaniu learningow dodac sobie na maxa mem + int a potem zrobic respeca (tak to sie pisze?) statow i wyrownac atrybuty?
--- Koniec cytatu ---
Nie. Adv learning do perc i willa używaja tego czego dodają. Zrób respeca i obniż charyzme bo na początku się nie przydaje.
Goomich:
Do Focusa się przydaje. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej