Eve Online > NoobGarten
Nowy gracz?
SokoleOko:
Z 21-dniowego triala możesz skorzystać tylko PRZED założeniem konta w grze.
Jak skończy się trial, musisz opłacić konto - albo za walutę ingame (ISK), albo realną kasę. Ważność konta przedłużasz o 30 dni (albo wielokrotności 30 dni), nie ma krótszych okresów subskrypcji.
Początkujący gracz ma dokładnie zerowe możliwości zarobienia ilości ISK, która umożliwia mu przedłużenie triala za walutę ingame. Później i tak dojdziesz do wniosku, że bardziej opłaca się wyłożyć 15 euro (tyle zarabia się za godzinę, dwie pracy w realu) niż farmić misje przez 7-10 dni, żeby uzbierać ISK na opłacenie konta.
Znam osobę, która "robi misje, żeby mieć na konto, żeby robić misje", ale to raczej nie jest normalne. Ja tam wolę za cenę miesięcznego abonamentu mieć 2 świetne shipy do PvP :coolsmiley:
JoeTypePl:
Ale ja jeszcze nie zacząłem grać, Jak się robi to konto na 30 days??
I to co w moim poście wyżej, czy można przelewać money in game ?? (Dopiero ściągam)
horax:
--- Cytat: SokoleOko w Lipca 24, 2009, 16:45:43 ---...Początkujący gracz ma dokładnie zerowe możliwości zarobienia ilości ISK, która umożliwia mu przedłużenie triala za walutę ingame...
--- Koniec cytatu ---
Bzdura. Przegladnij forum... QED
JoeTypePl:
No to czy zdążę uzbierać Isk na te 60 days przez 21 days??
TTesla:
EFT warrioring!
30 dniowy plex - 350mil/21 - 16mil dziennie
Kopiący kruz (lvl3) 200 veld/min x10isk - 2k isk/min - 120k/h
16mil / 120k = 130 godzin orania velda dziennie! przez 21 dni. Nie wliczam transportu na stacje :2funny:
Dla porównania - 16mil to dwadzieścia średnich bsow w średnim null - dla Ciebie nie dostępne.
Możesz spróbować zatrudnić się przy śmieciarce (tzw. salvagerce). statek + fit to jakieś 2-6mil + koszt książek. Możesz liczyć na 10-15% z jednej misji co daje 2-4mil
Nie, nikt nie pożyczy Ci isków na gtc czy plexa :uglystupid2:
Edit: wkradł się błąd
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej