Eve Online > NoobGarten
Nowy gracz?
SokoleOko:
Ja bym atrybutów nowej postaci nie tykał. Charyzma wydaje się nieprzydatna, ale to zawsze:
- Leadership (boostowanie squadu - jak się ma trochę ambicji)
- Trade (400k SP w tym dziale może praktycznie podwoić przychody z misji)
Zrobilem już jednego i drugie, po czym faktycznie przerzuciłem wszystko z charyzmy w percepcję.
evilcry:
czyli jednym slowem lepiej od razu wyrownac int z perc, will z mem a charyzmy odjac, yup?
Gregorius:
+social ;-) o tym też nie zapominaj.
lorgius:
--- Cytat: SokoleOko w Lipca 09, 2009, 13:05:22 ---Jeśli postać masz sprzed patcha Apocrypha, to lepiej zacząć od zera - szybciej będziesz skillował.
--- Koniec cytatu ---
Nie ma znaczenia kiedy stworzył postać- czy przed, czy też może po Apocryphie- bonus do prędkości skilowania wciąż będzie miał aż do granicy 1.6m sp czy ile tam ona dokładnie wynosi.
Sam byłem tym mile zaskoczony kiedy mogłem doskilować szybko alta stworzonego przed Apocrypha czyli z bazowymi skilami i korzystając z bonusa do prędkości.
Można w ten sposób szybko stworzyć niskoskilowego alta pvp z nastawieniem na dps w grupie i z pominięciem tanka - mogącego przy tym korzystać nawet z bc (bo na bs'a i jego broń nie starczy bonusu) co w przypadku ammarów może mieć niezłe efekty jak na krótki czas szkolenia. Cudów nie ma i brak skilli zredukuje skuteczność ale zabawa powinna być i tak niezła w grupie. :)
SokoleOko:
Bonus oczywiście będzie miał, tylko ten bonus starczy mu wyłącznie na learningi. Dlatego lepiej zacząć od zera, zrobić learninig i skillować to co naprawdę potrzebne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej