Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polskie Tytany - dyskusja

<< < (3/17) > >>

Skeer:
Chciałem zauważyć, że jak tylko bufu miało tytana, to kurde, nie było mowy o podaniu nicka. Ot, cisza na ten temat ile się dało i nikt tu na Centrali nie dociekał.

Oczywiście to była tajemnica poliszynela, ale oficjalnych info nie było na ten temat.

A teraz na siłę chcesz, żebyśmy wpisali w ten wątek naszego, ledwo tylko został zbudowany  :)

Target painting lvl 6 ;p

PS Wiem, że to wyląduje w offtopie/flame i że dostanę 10% warna, ale skoro nikt z Coven nie podaje oficjalnego info, to nie zniżajcie się do poziomu brukowców: "znana aktorka topless na plaży w Hiszpanii!!! tylko u nas zdjęcia!!!"  ;)

Totalizator:
Skeer, masz wątek z dyskusją na takie marudzenie

Hastrabull:
a czy ja wpisuje na sile waszego tytana? Jesli takie info pojawi sie na eve-o albo podacie je tutaj, to zostanie to umieszczone w odpowiednim watku.

A sam watek pojawil sie, poniewaz tytany pojawily sie w wiecej niz jednym sojuszu a to oznacza, ze to ten moment kiedy warto zaczac tworzyc spis takowych.

i tak. dostales 10% zgodnie z ostrzezeniem

Venzon 2003:

--- Cytat: Hastrabull w Czerwca 17, 2009, 14:52:20 ---loterii tytanowej?

--- Koniec cytatu ---

15 czerwca ceo goonsow mowil na TS on programie tytanowym: brak korpowych tytanow, budowa po kosztach minsow dla pilotow ze skillami, mozliwosc otrzymania tytana w ramach loterii dla pilotow bez kasy

Hastrabull:
lol, tytany to nowe bs'y ;/ ta gra schodzi na psy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej