Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wielka wojna Delve/Querious/Period Basis
Butuhuru:
Mi sie ta wojenka podobala. Gratulacje dla Goonsow i calej polnocnej koalicji.
Zapewne Kenzoku nie mial juz assetsow na prowadzenie wojny albo mieli jakies tarcia wewnetrzne skoro odpuscili. A bez glownego zainteresowanego ciezko walczyc :).
KennethWolf:
BoB się po prostu wypalił, najpierw mega kop w jaja z stratą nazwy i sovów a potem po tygodniu okupowania i1y w 2 dni wszystko padło, ludzie zwyczajnie stracili serce do grania, muszą wziąść oddech psychiczny. bo assetsy ludzie z BoBa mają spore i na pewno mają ich jeszcze dość w Empire i NPC Delve by jak się zreorganizują to jakiś teren zdobyć.
--- Cytat: Doom w Czerwiec 17, 2009, 23:33:05 ---W tym wypadku miało być BUFU + SHCK+ CHIME + WTHPL + BONR i być może UNSEE vs jakieś lowsekowe ally np Balex albo inne mózgi
--- Koniec cytatu ---
może być problem bo przenosimy się z jednej strefy wojennej w inną a za nami chyba NC albo Goonsy pójdą ratować xDeathx & co. więc może być zabawnie i tam :)
lastverb:
akurat w dronkowie bedzie smiesznie - solary bija nc, xix bija superfriendsow, xix ma + do solarow, a nc przyjdzie ich oswobadzac :D juz to widze, do tego irc/ed ktore sam juz nie wiem jak sklasyfikowac
Straszny:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 17, 2009, 22:57:56 ---Off topic mode on
Scary to skora już nie masz wojny na głowie to znajdziesz czas żeby pokazać nam jak w praktyce wyglądają twoje teorie o semi long gangach w low? Pamiętasz? Obiecałeś coś takiego poprowadzić (i nie mówię tu o tym że nas poszukasz z bufu i łomot spuścisz :P )
Off topik mode off
--- Koniec cytatu ---
obiecałem, poprowadze - nawet wam rigi zasponsoruje jak ktoś bedzie bidny (nie ma problemu) , ale póki co mam totalne urwanie głowy ze swoją firmą w RL i póki spraw nie opanuje gram raz na tydzień - na razie jeszcze nawet assestow moich altów nie przerzuciłem na teren atlasa. Odezwe sie na pewno ;)
Rabbitofdoom:
Ano wojna w dronkowie moze byc ciekawa. I w sumie blisko GW moze jakas zagubiona pszczolka sie trafi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej