Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Zmiany, zmiany, zmiany - IRON, NC - Pure Blind

<< < (26/27) > >>

Sammani:
Nie wiem czego sie smiejesz kebab po razorowych plated phenixach i tym legendarnym archonie zaden sposob fitowania capsli w nc mnie nie zdziwi. ZADEN.

gosti:

--- Cytat: Kalressin w Czerwiec 25, 2009, 13:33:13 ---Z tego co pamietam z forum WI to IRON gdzies w okolicach maxa i odbijania Deklein, sprzatnol z rozpedu WI pare posow na midach do capitali, mimo ze umowili sie z WI ze je zostawia. Od tego czasu WI troche IRONowi robilo kolo piora w tej "Radzie polnocnej" czy jak tam sie to nazywa.

--- Koniec cytatu ---

Bylo nieco inaczej. Pure Blind z moonami mialo nalezec do IRON, natomiast WI sobie zaczelo stawiac posy-koparki na jakichs technetium moonach. Dostali czas na zdjecie posow - olali. Dostali kolejny termin, tym razem ultimatum - olali. Wiec posy stracili. A ze przy okazji pewnie stracili jakies tam capital midpointy to juz mieli pecha :P

LosBekoczoS:

--- Cytat: Kalressin w Czerwiec 25, 2009, 13:33:13 ---Z tego co pamietam z forum WI to IRON gdzies w okolicach maxa i odbijania Deklein, sprzatnol z rozpedu WI pare posow na midach do capitali, mimo ze umowili sie z WI ze je zostawia. Od tego czasu WI troche IRONowi robilo kolo piora w tej "Radzie polnocnej" czy jak tam sie to nazywa.

--- Koniec cytatu ---
Rozszerzajac wypowiedz Gosiewa.

Wi myslalo ze bedzie tak samo jak zrobila MAJESTA wpadna rozstawia posy a potem nikt nie bedzie mial jaj zeby je sprzatnac... a tu taka niespodzianka. Gosiak czemu ja na tej "nocnej" bitce nie widze nikogo z polakow i odnas z corpa !!!!

Sammani:
Klotnie rodzinne?

Czesto sie zdarza, ze czesc z tych mniejszych ally w nc sobie rzepke skrobie?

gosti:

--- Cytat: LosBekoczoS w Czerwiec 25, 2009, 14:02:19 ---Gosiak czemu ja na tej "nocnej" bitce nie widze nikogo z polakow

--- Koniec cytatu ---

Bo my jestesmy normalni i spimy w nocy  :)

--- Cytat: LosBekoczoS w Czerwiec 25, 2009, 14:02:19 ---i odnas z corpa !!!!

--- Koniec cytatu ---

Bo Amerykance sa leniwe? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej