Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Dyskusja o raportach (było Bufu Story).
Rogoo:
Ten watek to chyba jednak nadaje sie na wewnetrzne forum BUFU a nie na Centrale i KSOD. :)
P_UNKNOW:
--- Cytat: Rogoo w Czerwiec 04, 2009, 03:32:08 ---Ten watek to chyba jednak nadaje sie na wewnetrzne forum BUFU a nie na Centrale i KSOD. :)
--- Koniec cytatu ---
A to czemu ? Ja chętnie poczytałbym co robi twoja korporacja/alliance poza fleet battle jako samodzielna jednostka ? Jeśli masz coś ciekawego do opisania to wal śmiało.
PS. Jest wątek na forum o małej aktywności użytkowników Centrali , ludzie tam rozkminiają co jest powodem, według mnie np. powyższe komentarze są jednymi z nich.
JimmyBrownie:
Chłopaki ładnie opisują swoje "przygody" , także jeśli ktoś nie chce czytać to nie musi :) Wielu graczy na pewno chętnie poczyta takie battleraporciki.
Frugos:
Wreszcie ktoś pisze coś ciekawszego niż "Biliśmy posa, potem następnego i jeszcze jednego, a potem jeszcze dwa. A potem siusiu, paciorek, dwa DD i spać". Jak dla mnie duży plus O0
Fajnie by było gdyby inne corpy też opisywały swoje co ciekawsze roamy.
Xarthias:
--- Cytat: Frug w Czerwiec 04, 2009, 07:49:42 ---Fajnie by było gdyby inne corpy też opisywały swoje co ciekawsze przygody.
--- Koniec cytatu ---
/signed
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej