Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Drone Wars, wschód i południowy wschód

<< < (18/44) > >>

Voulture:
To bylo ironiczne soul, jestes przewrazliwony  ::)

Soulscream:

--- Cytat: Voulture w Lipca 06, 2009, 12:43:08 ---To bylo ironiczne soul, jestes przewrazliwony  ::)

--- Koniec cytatu ---

E tam, po prostu mam za duzo na lbie i nie wiem jakim cudem udalo mi sie zalogowac do dreada i spokojnie postrzelac. Chociaz przez to zaspalem dzisiaj na spotkanie rano hehe :). Mialem o tyle szczecia ze, osoba z ktora mialem sie spotkac rowniez dala ciala i zadzwonila do mnie ze nie da rady przyjechac :3.

Sammani:
Poki widze martwe dready minorow nie interesuje mnie kto ubil :)  O0

Rabbitofdoom:
Ciekawe czemu jak PL akurat nie ma w poblizu to goonsom juz nie idzie tak cudownie.  :coolsmiley:

COW w sumie to ma ta wojne glebokim powazaniu z tego co widze. Nawet nie specjalnie licza na kawalek tortu pod tytulem sov. Gdyby to bylo na powaznie to COW dzialal by w kierunku takim zeby reszta cow wagonu byla blue do AAA czy atlasu. Jak narazie pominawszy specjalne okazje nic takiego sie nie stalo i raczej pewnie nie stanie. Stawial bym raczej na to ze jak tylko sytuacja sie uspokoi to COW zresetuje standy wzgledem AAA, atlasu & co. i GW wroci spowrotem do stanu radosnej wolnej amerykanki.

Soulscream:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Lipca 06, 2009, 17:01:59 ---Ciekawe czemu jak PL akurat nie ma w poblizu to goonsom juz nie idzie tak cudownie.  :coolsmiley:

COW w sumie to ma ta wojne glebokim powazaniu z tego co widze. Nawet nie specjalnie licza na kawalek tortu pod tytulem sov. Gdyby to bylo na powaznie to COW dzialal by w kierunku takim zeby reszta cow wagonu byla blue do AAA czy atlasu. Jak narazie pominawszy specjalne okazje nic takiego sie nie stalo i raczej pewnie nie stanie. Stawial bym raczej na to ze jak tylko sytuacja sie uspokoi to COW zresetuje standy wzgledem AAA, atlasu & co. i GW wroci spowrotem do stanu radosnej wolnej amerykanki.

--- Koniec cytatu ---

Widze, ze znajomosc obecnej polityki nie jest Twoja mocna strona, ale z drugiej strony:

Ingame nick: Rabbitofdoom
Korporacja: Unseen Chimera
Sojusz: Yarr & Co.

i wszystko jasne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej